Ryan Robinson.nl

Ryan Van Esch, deelnemer Expeditie Robinson 2006, Strijd der Titanen

Expeditie Robinson 2006 - Strijd der Titanen

Het concept
Expeditie Robinson 2006: strijd der titanen
2006 wordt een memorabel jaar voor alle liefhebbers van "Expeditie Robinson". Zij kunnen niet alleen uitkijken naar nieuwe afleveringen met grensverleggende proeven, maar tevens hun hart ophalen aan de terugkeer van enkele zeer markante Robinsons. Want in tegenstelling tot alle vorige edities is deze Expeditie er één met bekende Robinsons: Ryan, Jennifer, Richard, Karin, Pieter, Ernestine, Douwe, Véronique, Melvin, Ilona, Björn, Jakobien, Frank, Fleur, Maxime, Lydia en Mick.

In 10 spannende, keiharde afleveringen zal gestreden worden om de titel van Robinson der Robinsons: 3 ex-winnaars zetten hun titel op het spel en 14 andere markante Robinsons uit alle vorige edities krijgen een nieuwe kans om goed te maken wat hen vorige keer niet lukte. De 17 "Titanen" kennen het klappen van de zweep, hebben talrijke survivaltechnieken onder de knie, zijn perfect voorbereid en willen meer dan ooit meteen hun stempel drukken op dit ongewoon eilandavontuur.

De 17 "Titanen" bekampen mekaar in keiharde omstandigheden: tijdens memorabele, loodzware proeven en verrassende Eilandraden. Meer dan ooit wordt deze Expeditie Robinson een "survival of the fittest" en op de ultieme Eilandraad zal bekend raken wie zich mag kronen tot Robinson der Robinsons.

Ernst-Paul Hasselbach Ernst-Paul Hasselbach en Lotte Verlackt nemen voor de tweede keer samen de presentatie van Expeditie Robinson voor hun rekening.
Lotte Verlackt Ze reisden de voorbije weken met de Robinsons mee naar de Filippijnen om hen er te verwelkomen, te confronteren met de nieuwe omgeving, te gidsen door de loodzware proeven én te begeleiden tijdens de spannende Eilandraden...

Snelkoppelingen


Quotes
Je kunt Douwe niet vergelijken met een survivor. Hij is liever lui dan moe 
- Richard -

Lijst der sponsors