Ryan Robinson.nl

Ryan Van Esch, deelnemer Expeditie Robinson 2003

Rubson Raid Turquoise

Rubson Raid Turquoise Introfilm

Ryan's Rubson Raid Turquoise Blog

Red Sea Rib Rally 2007

Afbeelding Red Sea Rib Rally 2007De Red Sea Rib Rally 2007 een spectaculair avontuur voor ons team in de nieuwe samenstelling. Volg alles via de site WWW.TEAMDOUBLEDUTCH.NL

Team Rubson Benelux ook in Thailand de stoerste mannen!

Afbeelding Team Rubson Benelux ook in Thailand de stoerste mannen!“And the winner of the Rubson Raid Turquoise 2006… TEAM RUBSON BENELUX” Met deze legendarische woorden is de droom van de winnaars van de Rubson Raid Turquoise - Editie NL waarheid geworden. Niet alleen sleepten zij de felbegeerde deelname aan de internationale raid tijdens de Nederlandse selectiewedstrijden in de wacht, zij wonnen ook deze Raid!

Een week na terug komst van de R.R.T. 2006…..

Afbeelding Een week na terug komst van de R.R.T. 2006…..Na alle complimenten en felicitaties wat de overwinning betreft, is het in mijn ogen als team captain de hoogste tijd om een niet te vergeten belangrijk punt aan te halen. In dat punt horen een aantal mensen thuis die het mogelijk hebben gemaakt dat wij Ryan, Marco, Frankwin, Tim en Bob deze kans kregen. Deze mensen bestaande uit o.a. Gert-Jan, Sijbrand en het hele team wat daar achter staat, maar zeker niet te vergeten alle sponsoren hebben veel tijd, geld en energie in dit project gestopt.

16-12-2006: Dag 8 van de R.R.T…..

Afbeelding 16-12-2006: Dag 8 van de R.R.T…..Een dag waarop de trofee in ontvangst mocht worden genomen door: ‘’Team Rubson Benelux” nr. 19

15-12-2006: Dag 7 van de R.R.T….

Afbeelding 15-12-2006: Dag 7 van de R.R.T….Een dag waarop de mooiste race van het hele event zou gaan plaats vinden: The 4 steps long distance race van 110 mile (198 km). Een race waarin vele verschillende uitdagende onderdelen in voor zouden komen. Een race die op vele vlakken inspiratie leverde en heel veel voldoening gaf. Een race die achteraf niet zonder gevolgen bleef! Verkeerde routes, aanhoudingen, nekletsel, een afgebeten tong, maar ook sportiviteit zijn daar voorbeelden van.