Ryan Robinson.nl

Ryan Van Esch, deelnemer Expeditie Robinson 2006, Strijd der Titanen

RYAN is de WINNAAR!

Ryan mag zich de Robinson der Robinsons noemen
Afbeelding 1 RYAN is de WINNAAR! Ryan mag zich de Robinson der Robinsons noemen

Voordat de beslissende stem wordt uitgebracht worden de twee finalisten onderworpen aan een vragenvuur. Ryan krijgt vooral vragen over zijn ervaringen op Miniloc, Jennifer krijgt de vraag of ze zichzelf nog steeds een ‘maatje’ kleiner voelt dan de mannen in de expeditie. Dan is het tijd om te stemmen:

Pieter: “Mijn stem krijg je, proficiat! Ik heb voor je gekozen omdat je een stadsjongen bent net als ik, je hoeft er niet uit te zien als een indiaan of een oermens om hier een schitterend parcours af te leggen en dat heb je dubbel en dik bewezen!”Afbeelding 2 RYAN is de WINNAAR! Ryan mag zich de Robinson der Robinsons noemen

Karin: “Je bent vanaf het begin af aan zo gefocussed, zo voorbereid geweest, zo gegaan voor de overwinning en dat heb ik bij niemand anders zo gezien.”

Richard: “Ik stem voor jou omdat ik een goeie band met je heb.”

Frank: “Ik heb met jouw het meeste dagen en avonden meegemaakt. Ik wee eigenlijk niet wat Ryan’s vaardigheden precies zijn, daarom kies ik voor jou.”Afbeelding 3 RYAN is de WINNAAR! Ryan mag zich de Robinson der Robinsons noemen

Mick: “Vandaag heb je bewezen over ontzettend veel karakter te beschikken, je hebt deze proef met glans gewonnen. Alleen al voor deze spirit vind ik dat jij mijn stem verdient!”

Frank en Richard stemmen beide op hun kampmaatje Jennifer. Pieter, karin, Mick en Melvin geven hun stem aan Ryan. Met vier stemmen op zijn naam mag Ryan zich de Robinson der Robinsons noemen!


Media "Ryan mag zich de Robinson der Robinsons noemen"

Wil je nog eens bepaalde dingen herzien mbt. "RYAN is de WINNAAR!", klik dan op onderstaande links

Expeditie Robinson 2006 - Strijd der Titanen filmpje 1

Lees ook nog...

05/06/2006