Ryan Robinson.nl

Ryan Van Esch, deelnemer Expeditie Robinson 2006, Strijd der Titanen

Immuniteitsproef

Uithoudingsproef
Afbeelding 1 Immuniteitsproef Uithoudingsproef

Na een krachtproef en een geheugenproef staat er vandaag een uithoudingsproef op het programma. Richard, Frank en Jennifer hebben maar één doel tijdens deze immuniteitsproef en dat is het amulet van Mick veroveren. Hij won de laatste twee immuniteitsproeven en de anderen zijn het erover eens dat daar een einde aan moet komen.
Ernst-Paul waarschuwt hen meteen; “Ik weet dat jullie het zwaar hebben op dit moment maar jullie zullen toch jullie pijngrens moeten verleggen want alleen dan kan je deze proef tot een goed einde brengen. Jullie houden allemaal jullie arm gestrekt boven jullie hoofden, de eerste die zijn arm laat zakken krijgt een emmer water over zijn hoofd, voor hem of haar zit de proef erop!”Afbeelding 2 Immuniteitsproef Uithoudingsproef

Mick schat zijn kansen opnieuw hoog in; “Ik kan me echt afsluiten van de buitenwereld, na enkele minuten ben ik in trance. Ik kan zeer goed tegen fysieke pijn.”
Richard: Ik heb altijd in de mijnen gewerkt, heel vaak met mijn armen boven mijn hoofd, ik denk dat die spieren nog altijd goed zijn. Ik weet niet hoe het met de rest zit maar ik voel me nog steeds heel goed.”Afbeelding 3 Immuniteitsproef Uithoudingsproef

Jennifer geeft toe dat ze het amulet van Mick wilden afnemen en dat is ook gelukt want Mick laat als eerste zijn arm zakken. “Ik heb een cruciale fout gemaakt, ik heb mijn touw niet in het oog gehouden, binnen de twee minuten was het gedaan voor mij.” Na enkele minuten moet ook karin het voor bekeken houden; “Ik weet niet precies hoe het gegaan is, ik maakte denk ik een onverwachte beweging en plots kwam mijn emmer naar beneden. Ik was echt verbaast!
Jennifer houdt het iets langer vol, ze denkt er zelfs over om het amulet in te ruilen voor iets eetbaars. Maar dan komt ook haar emmer onverwacht naar beneden, ze voelde zich helemaal nog niet moe worden.
Frank en Richard houden blijven met zen tweeën over. Richard focust zich op zijn kleinzoontje; “Als ik mijn ogen dichtdoe zie ik hem zo voor me, ik blijf hier staan voor hem, al duurt het een uur!” Uiteindelijk is het Frank die zich na 46 minuten gewonnen moet geven. Richard is ontzettend trots; “Dit is de eerste immuniteitsproef die ik win, nu ben ik echt op weg naar de eindmeet en dat is héél belangrijk voor mij!”


Media "Uithoudingsproef"

Wil je nog eens bepaalde dingen herzien mbt. "Immuniteitsproef", klik dan op onderstaande links

Expeditie Robinson 2006 - Strijd der Titanen filmpje 1

Lees ook nog...

22/05/2006