Ryan Robinson.nl

Ryan Van Esch, deelnemer Expeditie Robinson 2006, Strijd der Titanen

Immuniteitsproef

De balkproef
Afbeelding 1 Immuniteitsproef De balkproef

De eerste proef is in aantocht, Maxim leest de opdracht voor. Zoals een aantal bewoners al vreesden gaat het effectief om de legendarische balkproef. De meeste leden hadden de lange, houten balk al eerder opgemerkt, Fleur en Lydia hebben zelfs stiekem een uurtje geoefend. Evenwicht is een zwak punt voor Fleur en ze wil goed voorbereid zijn. Er zijn exact zeventien plaatsen op de vijftien meter lange balk.

Het goede nieuws is dat niemand de expeditie hoeft te verlaten maar het slechte nieuws is dat de persoon die zijn evenwicht als eerste verliest nooit meer immuniteit kan behalen. Er staat dus heel wat op het spel, dit 'zwarte amulet' kan rampzalige gevolgen hebben voor het verdere verloop van de expeditie.Afbeelding 2 Immuniteitsproef De balkproef

Vanaf het ogenblik dat ernst-Paul het startsein geeft loopt het bij een aantal kandidaten al goed fout. Douwe tuimelt samen met zijn bamboestok het water in, hij wordt op de voet gevolgd door Fleur maar Douwe valt een fractie van een seconde eerder.Afbeelding 3 Immuniteitsproef De balkproef

Daarna is het aan Jennifer, ze had zich nochtans voorgenomen 'tot het donker' op de balk te blijven staan. Ook voor Pieter, Richard en Melvin komt er al snel een einde aan de proef. Enkel Ilona en Ryan houden het langer dan veertig minuten uit op de balk. Uiteindelijk moet Ryan toch het onderspit delven, Ilona is dolblij dat ze meteen een proef gewonnen heeft. Ze krijgt 350 peso’s [ongeveer € 7,00] om inkopen te gaan doen in El Nido, het nabijgelegen lokale vissersdorp.

Douwe krijgt het zwarte amulet dat hij steeds bij zich moet hebben op de eilandraden. Hij neemt het positief op en zegt: "Nu heb ik ook eens wat gewonnen!"


Media "De balkproef"

Wil je nog eens bepaalde dingen herzien mbt. "Immuniteitsproef", klik dan op onderstaande links

Expeditie Robinson 2006 - Strijd der Titanen filmpje 1

Lees ook nog...

03/04/2006