Ryan Robinson.nl

Ryan Van Esch, deelnemer Expeditie Robinson 2003

Aanmeldingsbrief

Beste Robinson selectie team,

 

Uden
20-12-2002

 

Om te beginnen, echt een super programma om naar te kijken! Heerlijk om je in te leven in de situaties die zich voordoen!!

 

Ik ga jullie er van proberen te overtuigen, dat ik een van de personen ben, die uitermate geschikt zal zijn voor jullie volgende UITDAGING!!!

 

Mijn naam is Ryan, ben geboren in Den Bosch op 4 april 1966, en heb tot nu toe van de 36 jaar die ik leef volop genoten.

 

Ben een zeer sportief en ondernemend type, die uitdagingen in het leven met beide handen aan pakt. Ben al dik 17 jaar zelfstandig ondernemer, en heb sinds 3 jaar vol trots een tweede filiaal van mijn bedrijf geopend in het Brabantse Uden. Zoals vele dingen in het leven, doe ik ook het ondernemen met veel plezier en inzet.

 

Buiten mijn werk, besteed ik mijn vrije tijd graag aan de vele hobby's, die ik het liefst allemaal tegelijk zou doen.

 

Een zeer grote hobby is reizen, wat ik dan ook zeker 5 tot 6 maal per jaar doe! De wereld ontdekken, genieten van de dingen die op je pad komen. Mensen ontmoeten, culturen leren kennen, en dan met een zeer voldaan gevoel weer terug naar ons eigen landje!!

 

Ook kan ik heerlijk genieten van avonden voor de openhaard, lekker knus, een hapje, een (fris)drankje, en heerlijk ontspannen!! Nogmaals genieten???..

 

Waarom ik een geschikt persoon zal zijn???..ik ben iemand die het doel dat ik stel wil bereiken, puur als persoon, of samen met andere personen. Als ik me ergens in vastbijt laat ik het niet los, tenzij ik door het loslaten weer meer kan bereiken. En me dan daar ook in aanpas!! Ik ben een zeer positief ingesteld persoon, heb dan ook een moto??alles komt goed!! Uiteindelijk bepaal jezelf wat voor wending je leven krijgt, door de doelen die je stelt, en afmaakt waar je aan begint. Niet bij de pakken neer gaat zitten bij tegenslag, maar juist leert door die tegenslag.

 

Ik ben als persoon in groepsverband een drijvende veer, stimuleer mensen en heb de persoonlijke overtuiging om mensen de kracht en energie te geven die soms nodig is om dingen te bereiken.

 

Ik hoop dat ik de kans krijg, mijzelf aan jullie te mogen voorstellen. Jullie er persoonlijk van kan overtuigen, dat ik een van de persoon ben die jullie zeker kunnen gebruiken voor de EXPEDITIE ROBINSON 2003!!!!

 

Een Brabantse groet, in afwachting van jullie reactie.

 

 

Ryan van Esch