Ryan Robinson.nl

Ryan Van Esch, deelnemer Expeditie Robinson 2003

16-11-2006: Jetski training in nieuwe samenstelling….

Afbeelding16-11-2006: Jetski training in nieuwe samenstelling….]

Deze laatste jetski training vond voor de eerste keer plaats in de nieuwe samenstelling na de uitval van Gerard Bergsma. Voor vervangend teamlid Frankwin van Beers een verrassende en onverwachtse wending in de aanloop naar dit avontuur.

Frankwin zijn specialiteit is o.a. het hardlopen, al laat hij heel snel zien ook op andere onderdelen zeer waardevol te zijn. Zijn teamgeest is een aanwinst voor de groep. Zo ook tijdens het jetskiën, terwijl hij dit, tijdens de selectie dagen voor het eerst gedaan bleek te hebben, ging het hem bijzonder goed af. Hier vandaag zijn eerste echte training.

 

 

Na het opwarmen van de jetski’s en de teamleden werden de eerste rondes gezamenlijk gevaren. Tijdens de korte stops kreeg Frankwin een aantal aanvullende tips omtrent houding en de manier van varen. Iets waar hij ook direct iets mee deed en men direct vooruitgang kon waarnemen tijdens het verloop van de training.

 

 

Ook Tim bleek na de laatste trainingen zeer goed vooruit te zijn gegaan en op dit onderdeel absoluut zijn mannetje te staan. Voor de teamspirit een verre sprong vooruit gezien er vier leden, Ryan, Tim, Frankwin en Bob o.a. dit onderdeel met plezier tegemoet zullen zien tijdens de race in Thailand!

Terug naar overzicht