Ryan Robinson.nl

Ryan Van Esch, deelnemer Expeditie Robinson 2003

4-11-2006: Wijziging Team Rubson Benelux......

Afbeelding4-11-2006: Wijziging Team Rubson Benelux......]

Het is al weer een dikke maand geleden dat 16 stoere mannen en vrouwen streden om één van de felbegeerde plekken in het Team Rubson Benelux. De vijf winnaars van de Rubson Raid Turquoise - Editie NL – Ryan, Marco, Bob, Gerard en Tim – hebben sindsdien de handen ineen geslagen en zijn hard gaan trainen voor de Rubson Raid Turquoise welke op 9 december van start zal gaan in Phuket, Thailand.

Afgelopen week heeft Gerard zich helaas behoorlijk ernstig geblesseerd tijdens een van deze trainingen. Het trieste resultaat van deze blessure is dat deelname aan de Rubson Raid Turquoise voor Gerard helaas niet meer mogelijk is. Met nog slechts 4 weken tot het evenement te gaan, is snel beraad gepleegd met de diverse betrokken personen en partijen, en zijn we tot de conclusie gekomen dat zelfs een trip naar Thailand als coach voor het Team Rubson Benelux niet mogelijk was voor Gerard, en is besloten om het team aan te vullen met één van de andere finalisten van de Rubson Raid Turquoise - Editie NL.

 

 

Hierbij is een zeer grondige afweging gemaakt. Deze afweging is gebaseerd op de in het Team Rubson Benelux unieke kwaliteiten van Gerard, en welke kwaliteiten het team door het uitvallen van hem tekort kwam. Daarna is uitgebreid gediscussieerd over de overige 11 finalisten van de Rubson Raid Turquoise - Editie NL en zijn wij tot de conclusie gekomen dat Frankwin van Beers de beste optie was om het team weer op volle sterkte te krijgen.

 

 

Inmiddels is Frankwin uiteraard voor deelname uitgenodigd, heeft deze enthousiast kunnen accepteren en heeft het Team Rubson Benelux al weer de eerste training in de nieuwe samenstelling volbracht. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat ook in deze samenstelling het team een optimaal resultaat neer zal zetten tijdens de race in Thailand.

 

 

Wij houden jullie uiteraard op de hoogte van de verder ontwikkelingen van het Team Rubson Benelux, en de Rubson Raid Turquoise, evenals de Rubson Raid Turquoise - Editie NL 2007.

Terug naar overzicht