Ryan Robinson.nl

Ryan Van Esch, deelnemer Expeditie Robinson 2003

28-10-2006: Kickbox training ‘’TEAM RUBSON BENELUX’’ nr: 19....

Afbeelding28-10-2006: Kickbox training ‘’TEAM RUBSON BENELUX’’ nr: 19....]

Na weken van solo training tot aan de finale van 1 Okt. j.l, brak Zaterdag 28 Okt. de tweede teamtraining aan voor ‘’TEAM RUBSON BENELUX’’. Na een zeer geslaagde vrijdagavond onder het genot van een hapje en drankje en het motto, samen staan we sterk, brak de zaterdag ochtend voor team 19 eerder aan dan verwacht.

Om halftien verzamelen in het Brabantse Uden bleek voor iedereen redelijk zwaar, zeker met de gedachten een heftige conditionele training te mogen ondergaan. Toch was de motivatie bij iedereen voor honderd procent aanwezig. Onder de deskundige begeleiding van Joost van Poorten, eigenaar van Yoshida Sports, stappen de leden van het team de Dojo in om aan de kickbox warming-up te beginnen. Al was hier en daar wat gezucht en gekreun te horen, het mocht de pret zeker niet drukken. Binnen een half uur was iedereen scherp en vol overgave bezig om het gestelde doel, conditioneel, dit zowel lichamelijk als geestelijk op en top voor te bereiden gezien de grote race in Thailand.

Samenwerking, rust, controle en vertrouwen waren de hoofdlijnen tijdens deze training. Na de warming-up kreeg men korte uitleg betreft houding en techniek om vervolgens twee en half uur lang uitgewrongen te worden. Alle aanwezige hebben deze eerste echt samenwerking meer dan goed doorstaan en kijken daarom ook uit naar de aankomende trainingen die tot het vertrek in Dec. gepland staan voor de Rubson Raid Turquoise.

 

 

A.s. Donderdag 2 nov. en Zaterdag 4 nov. zullen de leden van team 19, Bob vd Nieuwehuyzen, Marco Di Giorgi, Ryan van Esch, Tim Kleyweg en Gerard Bergsma hun eerste twee Rib trainingen gaan beleven op de Noordzee.

Terug naar overzicht