Ryan Robinson.nl

Ryan Van Esch, deelnemer Expeditie Robinson 2003

14-10-2006: Eerste gezamenlijke jetski training……

Afbeelding14-10-2006: Eerste gezamenlijke jetski training……]

Na de finale uitslag van 1 oktober j.l. is Team Rubson Benelux direct begonnen een planning te maken voor meerdere gezamenlijke trainingen.

Zaterdag 14-10-2006 was het zover, de jetski’s lagen klaar en nadat iedereen zich in een pak had weten te hijsen en de instructeur (Sijbrand Booij) nog een strakke pose aannam (zie foto) kon de eerste training beginnen. Het doel van dergelijke trainingen heeft meerdere redenen, men kan uiteraard het niveau opschroeven, meer team spirit creëren en zo te weten komen wat je met elkaar kunt bewerkstelligen. Maar deze momenten zijn ook van belang om uiteindelijk een overzicht te kunnen maken wie, wat op welk onderdeel zal gaan invullen qua vaardigheden!

 

Deze training heeft in ieder geval vele prachtige foto’s opgeleverd van momenten op de kant waarbij je soms buikpijn van het lachen kon hebben. (wij zullen jullie de foto’s besparen)  Het belangrijkste op deze eerste training was, samenhorigheid! Dat doel is samen met de andere doelstellingen op deze dag meer dan goed neergezet!

Terug naar overzicht