Ryan Robinson.nl

Ryan Van Esch, deelnemer Expeditie Robinson 2003

Red Sea Rib Rally 2007

AfbeeldingRed Sea Rib Rally 2007]

De Red Sea Rib Rally 2007 een spectaculair avontuur voor ons team in de nieuwe samenstelling. Volg alles via de site WWW.TEAMDOUBLEDUTCH.NL

TeamDoubleDutch.nl

 

 

 

De twee winnaars van 2006 en de nieuwe leden zijn klaar voor Egypte, wij stellen ze aan u voor:

 

 

Bob van den Nieuwenhuijzen 

 

Leeftijd: 22

 

 

Het navigatie wonder van Team Double Dutch. Met zijn berekeningen en strategieën wist hij menig maal het team een zege te bezorgen. Zijn kennis en ervaring vanuit de autorally wereld komt hier van pas. Bob is tevens de man zonder vrees achter de gashendel.

 

 

 

 

Ryan van Esch 

 

Leeftijd: 41

 

 

Deze avontuurlijke Brabander fungeert als teamcaptain van Team Double Dutch. In 2006 wist hij samen met zijn team de overwinning te behalen in Thailand. Zijn sportieve geest, autorace ervaring en kennis zijn duidelijk aanwezig binnen het team. Ryan is tevens de stuurman van het team.

 

 

 

 

 

Sander Scherphuis

 

 

Leeftijd: 36

 

 

 

Een nieuwe aanwinst voor het team richting Egypte. Sinds 2006 heeft Sander de RIB sport ontdekt via zijn beroep als zakelijke evenementen organisator. Zijn sociale en sportieve karakter passen perfect binnen het team. Sander zegt: ‘’Full speed’’ voor  Team Double Dutch!

 

 

 

Robert Kort

 

Leeftijd: 39

 

 

Ook dit enthousiast nieuw teamlid stapt aan boord binnen het team tijdens de Rib Rally in Egypte. Robert heeft de nodig RIB ervaring en heeft laten zien waar hij voor staat tijdens de eerste Nederlandse Sea Grand Prix te IJmuiden. De juiste man voor Team Double Dutch in deze rally.

Terug naar overzicht