Ryan Robinson.nl

Ryan Van Esch, deelnemer Expeditie Robinson 2003

Een week na terug komst van de R.R.T. 2006…..

AfbeeldingEen week na terug komst van de R.R.T. 2006…..]

Na alle complimenten en felicitaties wat de overwinning betreft, is het in mijn ogen als team captain de hoogste tijd om een niet te vergeten belangrijk punt aan te halen. In dat punt horen een aantal mensen thuis die het mogelijk hebben gemaakt dat wij Ryan, Marco, Frankwin, Tim en Bob deze kans kregen. Deze mensen bestaande uit o.a. Gert-Jan, Sijbrand en het hele team wat daar achter staat, maar zeker niet te vergeten alle sponsoren hebben veel tijd, geld en energie in dit project gestopt.

Door jullie plannen en inzet, is er voor ons als vijf koppig Rubson Benelux selectie team, uiteindelijk een mogelijkheid ontstaan om het geweldige avontuur ‘’Rubson Raid Turquoise’’ te mogen ervaren. Een ervaring die een niet te verwoorden mooie vulling geeft in ieder zijn persoonlijke levensrugzak.

 

 

Je hoopt het en traint ervoor. Wie had vooraf ooit kunnen bedenken dat het zo zou lopen, vele selectie rondes verder, een halve finale, dan de finale waarna wij als vijf personen met jullie inzicht, kennis en ervaring tot het werkelijke team gevormd werden. Een team wat buiten de kennismaking op de selecties, totaal vreemd voor elkaar was qua persoonlijkheden. In korte tijd kregen we de kans elkaar te leren kennen mede ook weer door jullie hulp.

 

 

Al ging niet altijd alles zonder slag of stoot, de voorbereiding, trainingen, adviezen en andere mogelijkheden bracht de vijf leden dichter bij elkaar.

Maar ook hier telt dat er mede daar door uiteindelijk een ‘’echt’’ team met spirit begon te ontstaan. Vlak voor het werkelijke vertrek bleekt ook maar weer, dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Maar ook dit moment wisten jullie snel, geruisloos maar vooral doeltreffend op te lossen. Ook het team paste zich gezien de vorderingen onderling hierin goed aan. Het eerste bewijs dat er vele mogelijkheden waren vanuit meerdere kanten.

 

 

Dat de team spirit uiteindelijk naar een nog hoger niveau is gebracht, bleek uiteindelijk wel tijdens de start van de race in Thailand. Iedereen was scherp en bereid alles te geven wat in zijn macht lag om dit avontuur tot een mooi resultaat te kunnen brengen. De gedachten ook voor jullie een gepaste beloning te creëren bleekt een extra stimulans. Hier ging het uiteindelijk om, hier zijn vele uren, een berg energie, geld en inzet voor ingebracht qua voorbereidingen vanuit alle partijen. Dat we uiteindelijk als team met deze inzet de eerste plaats mee naar Hollanda mochten nemen, is een droom die werkelijkheid is geworden.

 

 

Vandaar uiteindelijk kort maar Krachtig aan jullie en alle mensen om jullie heen en zeker niet te vergeten de sponsoren die alles mede mogelijk hebben gemaakt:

 

 

Onze oprechte en hartelijke dank voor deze mooie en onvergetelijke ervaring.

 

 

 

TEAM RUBSON BENELUX  NR: 19

 

 

Ryan van Esch

Marco di Giorgi

Frankwin van Beers

Tim Kleyweg

Bob vd Nieuwenhuyzen

Terug naar overzicht