Ryan Robinson.nl

Ryan Van Esch, deelnemer Expeditie Robinson 2003

16-12-2006: Dag 8 van de R.R.T…..

Afbeelding16-12-2006: Dag 8 van de R.R.T…..]

Een dag waarop de trofee in ontvangst mocht worden genomen door: ‘’Team Rubson Benelux” nr. 19

Een bijzonder ervaring om als selectie team op dit event de eerste plek met overmacht te veroveren. Na de laatste race zijn er, zoals nagenoeg iedere dag gebeurde, vele belevingen van gedachten gewisseld. Inmiddels kwamen ook de berichten door dat het Russisch team lid van RIB nr. 3 het goed maakte. Een opluchting voor iedereen.

 

 

Fris in nette kleding en met een big smill van het nagenieten, werden de drankjes en hapjes door iedereen genuttigd op het finale feest, waar ook de prijsuitreiking zou plaats vinden.Al wisten sommige toch de uitslag, de spanning blijft merkbaar. Gezonde spanning wel te verstaan.

 

 

Na vele dank woorden door Philippe Martin en Eric Moley ging men over tot de uiteindelijke prijsuitreiking. Alle teams werden bedankt voor hun inzet en sportief gedrag. Vooral Het Pattex team kreeg op dat vlak de aandacht, gezien zij hun race onderbraken om onze Russische vrienden te helpen en zo hun duidelijke keuze maakte. Als dank en uit blijkt van waardering ontvingen zij vanuit de organisatie en Henkel een vijf daagse training bij Capelli in Italië. Leuke voorbereiding naar volgend jaar.

 

 

Uiteindelijk bij de top vier aangekomen bleek Amsterdam Hollande op vier te staan met 212 punten. Dutch Connection 1 op nummer drie met 213 punten. Op nummer twee het team Only met 215 punten. En met stip en verre voorsprong op nummer een ‘’Team Rubson Benelux’’ met 224 punten.

 

 

Tot slot zou er voor de laatste dag nog een bijzonder mooie trip op het programma staan, waar alle teams op ieder hun eigen RIB, een mooie tocht langs verschillende eilanden in konvooi maakte om uiteindelijk een heerlijke lunch te laten smaken op een van de vele parel witte stranden die Thailand kent.

 

 

Wat een geweldig mooi event om op deze manier te hebben mogen ervaren en er uiteindelijk een onvergetelijk avontuur aan over te hebben gehouden!

 

Terug naar overzicht