Ryan Robinson.nl

Ryan Van Esch, deelnemer Expeditie Robinson 2003

5-12-2006: Vertrek richting Thailand……

Afbeelding5-12-2006: Vertrek richting Thailand……]

Vannacht is het zover, Team Rubson Benelux zet koers richting Thailand. Het doel waar maanden hard voor is gewerkt en men dag voor dag naar uit keek, de grote race, Rubson Raid Turquoise die dit jaar zoals inmiddels bekend, vanuit Phuket zal starten.

Maar eerst, de spullen pakken, iets wat meer werk blijkt dan gedacht, gezien de sponsor kleding en materialen van o.a. ARAI, OFF SHORE LEGEND en JOBE.

Eigen kleding, op wat persoonlijk goed na, blijkt overbodig daar het aantal van de ter beschikking gestelde kledingstukken ruim voldoende te noemen is.

Ook dienen de teamleden ieder hun eigen wet-shuit en zwemvest van Yamaha en helmen van ARAI mee te nemen wat het hele pakket compleet maakt.

 

 

Van Dinsdag op Woensdagnacht zal de wekker zo rond de klok van drie uur af gaan. Om half vijf verzamelen in de omgeving van Antwerpen vanwaar Ryan, Marco, Frankwin, Tim en Bob in de Sponsor Jeep van Mitsubishi gezamelijk richting Parijs zullen rijden.

 

 

Twaalf uur dertig vertrekt het vliegtuig richting de eerste stop, Bangkok. Overstappen op het vliegtuig naar Phuket waar men uiteindelijk (Donderdag) rond de klok van Half tien lokale tijd zal landen.

Vanaf de luchthaven in Phuket zal de weg vervolgen naar de Jachthaven aldaar, waar men de eerste twee nachten op eigen gelegenheid zal verblijven aan boord van de………….

 

 

9 Dec. klokslag tien uur in de jachthaven van Phuket, zal de eerste bijeenkomst plaats vinden met alle teams die dit jaar deelnemen. Op deze dag zal men door middel van een briefing op de hoogte gebracht gaan worden wat de verloop van de race betreft. Ook zullen de RIB’s overhandigd worden en kan daarna de eerste test rit gevaren worden door de teams.

 

 

Hoe alles verder gaat verlopen, wij zijn net zo benieuwd, en gaan er voor meer dan 100% onze best voor doen.

 

 

Uiteraard porberen we vanaf nu regelmatig onze ervaring direct en live te verwoorden, om alles zo veel mogelijk en met iedereen die ons volgt te kunnen delen.

 

 

Voor nu een sportieve groet en tot snel,

 

 

 Ryan, Marco, Frankwin, Tim en Bob.

Terug naar overzicht