Ryan Robinson.nl

Ryan Van Esch, deelnemer Expeditie Robinson 2003

25-11-2006: Laatste RIB training voor vertrek…….

Afbeelding25-11-2006: Laatste RIB training voor vertrek…….]

Nog elf dagen en dan vertrekt TEAM RUBSON BENELUX richting Thailand. Voor het zover is nog de laatste RIB training die voor deze dag in de agenda stond. Marco, Ryan, Frankwin, Tim en Bob hadden op deze Zaterdag buiten het varen nog een onderdeel te trainen, te weten het waterskien.

Zaterdag ochtend, verzamelen op het terrein van jachthaven Nieuwboer te Bunschoten waar de RIB reeds te water is gelaten en op de mannen ligt te wachten. Het hele team compleet nog even op de foto voor de gesponsorde Jeep van Mitsubishi 4 wiel center Ben Voets te Uden. Iedereen beseft dat de datum dichter bij komt en alle neuzen staan een kant op. De sfeer in het team is goed, iets wat ongelofelijk mooi is als je vijf totaal vreemde bij elkaar zet en deze de inmiddels bekende doelstelling mee geeft.

 

 

Het vijftal stapt aan boord van de RIB en laat de haven al snel achter zich, van waar men koers zet richting Markermeer. In verhouding tot de diverse Noordzee trainingen van de afgelopen tijd zijn deze golven kinderspel. De wind is hard tot krachtig, maar dit mag de pret niet drukken. Men traint in dit soort gevallen o.a. de stuurvaardigheden in combinatie met het gas. Uiteraard is het zwaarste voor iedereen en tevens een belangrijk onderdeel van de training, het opvangen van de klappen die de RIB maakt bij de landing. Uithouding vermogen en verzuring van de spieren zijn de struikelblokken die je op kunnen breken.

 

 

Na een korte pitstop voor een hapje en drankje in de haven van Marker ging de koers weer richting Bunschoten. Wisseling van stuurman en gasman geeft iedereen de kans zijn kunnen naar een hoger niveau te tillen. Op naar het volgende punt van deze dag!

 

 

Vrijdagavond kwam er een bericht binnen over hoe en wat het onderdeel skiën er uit zou gaan zien. Reden dit onderdeel nog eens extra te trainen voor het hele team en dus na de RIB training het inmiddels redelijk koude water te trotseren. Na man voor man zijn persoonlijke koud water ervaring, bleek het zelfvertrouwen binnen de groep per ski ronde te stijgen. Iedereen staat zijn mannetje op dit onderdeel van waaruit men ook dit onderdeel vol vertrouwen tegemoed ziet.

Terug naar overzicht