Ryan Robinson forum

Diversen => Film en TV => Topic gestart door: SharkeY op 31 mei 2004, 13:31:09

Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 31 mei 2004, 13:31:09
Voor alle Harry Potterfans: aankomende woensdag om 21.35uur op NET5: The making of Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban!!  :D

Alleen kan ik de making niet zien want ik ben dan in de bioscoop om naar Harry te kijken op het grote doek...  :P  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Witch op 31 mei 2004, 16:13:02
Is ook veel leuker. Als je The making of al voor de film ziet, ga je er toch anders naar kijken.

Heel veel plezier he Brucey en laat ons ff weten wat je er van vond, zonder te spoile natuurlijk! ;)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 31 mei 2004, 17:33:25
Citaat
Is ook veel leuker. Als je The making of al voor de film ziet, ga je er toch anders naar kijken. Heel veel plezier he Brucey en laat ons ff weten wat je er van vond, zonder te spoile natuurlijk! ;)


Dat zal ik zeker doen, Witchy! En de spoil moet je nooit verraden natuurlijk, al weet je natuurlijk al wel hoe het afloopt als je het boek al hebt gelezen ;)

Wie gaan er nog meer deze week al naar Harry Potter??

(http://www.dreuzels.com/films/galerij/film3/logo.jpg)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 1 juni 2004, 11:33:05
Waar ken ik deze layout nou toch van? (http://www.wizardzone.nl/ipb/)

 :lol:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: [email protected] op 1 juni 2004, 13:37:32
Citaat
Waar ken ik deze layout nou toch van? (http://www.wizardzone.nl/ipb/)

 :lol:
is gewoon de standaard invision skin :)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 2 juni 2004, 12:20:04
Een leuke animatie over Harry, Ron en Sneep :) (http://www.flashplayer.com/animation/potterpuppetpals.html)

Of de animatie samen met Voldermort ;) (http://www.flashplayer.com/animation/potterpuppetpals2.html)

Klik op het plaatje links, zorg dat je flash player aanstaat en vergeet niet om het geluid aan te zetten!!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: [email protected] op 2 juni 2004, 12:31:38
(w00t) bother bother bother bother bother bother bother  :thumbup:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Kuschi op 2 juni 2004, 18:39:27
Citaat
(w00t) bother bother bother bother bother bother bother  :thumbup:
 :rofl:  :rofl:  :rofl:

Deze filmpjes zijn zo gaaf!!!!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: [email protected] op 2 juni 2004, 18:59:06
Naked time!  :lol:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 2 juni 2004, 19:33:16
Ben blij dat de filmpjes in goede aarde zijn gevallen bij sommigen van jullie  :yes:

Ik bereid me voor op een avond bioscoop, een avondje Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban  B)

Ik heb inmiddels zoveel goede verhalen gehoord over de verbeteringen in de film ten opzichte van de eerste twee, dat ik haast bang ben dat ik me nu veel te veel aan het verheugen ben..  :o

Maar aanonze drie hoofdrolspelers te weten

Daniel Radcliffe als Harry Potter

(http://www.dreuzels.com/films/galerij/film3/promo/harry07.jpg)

Emma Watson als Hermelien Griffel

(http://www.dreuzels.com/films/galerij/film3/promo/hermelien07.jpg)

en Rupert Grint als Ron Wemel

(http://www.dreuzels.com/films/galerij/film3/promo/ron05.jpg)

zal het zeker niet liggen!!!  :P

Morgen uiteraard een vers verslag van mijn ervaringen vanavond met de nieuwe film, uiteraard zonder spoilers!  :chuckles:
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: [email protected] op 2 juni 2004, 20:09:56
Emma is wel cute :)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: videokid op 2 juni 2004, 20:55:22
mmmmmmmmmm
de poes ziet er intelligenter uit...  ;)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 3 juni 2004, 10:08:51
:chuckles: Zonder te spoilen een kort verslag van mijn belevenissen bij de nieuwe Harry Potter film..

Om te beginnen: De film is briljant in opzet. Zeker als je onbevangen naar deze film gaat, dus zonder dat je het boek kent, zal Harry Potter & The Prisoner Of Azkaban een verademing zijn om naar te kijken. Voor de mensen die het boek al van haver tot gort kennen zal het op sommige momenten toch wel even slikken zijn. De nieuwe regisseur Alfonso Cuaron heeft in tegenstelling tot zijn voorganger Chris Columbus wat meer lak aan het echte verhaal. Hij heeft passages verwisseld en er op sommige punten zelfs een heel andere intepretatie aan gegeven. Het beste is het dus om niet aan het boek te denken als je deze film ziet, maar zo onbevangen mogelijk met in feite 'een leeg hoofd' de film te bekijken. Ik raad dan ook iedereen aan die van plan was deel 3 eerst nog te lezen, dat voorlopig nog maar even niet te doen.  :huh:

De kritieken vermelden dat de personages door de nieuwe regisseur flink worden uitgediept op het persoonlijke vlak. Dit is voor een groot deel zeker waar. Cuaron laat Harry groeien en Harry neemt Ron mee en zij vormen in dit verhaal duidelijk een spil van het geheel. Wel vond ik dat ten koste gaan van de personage Hermelien, die in deel 2 zo'n enorme indruk op mij wist te maken. Ik weet zeker dat een hoop mensen na deel 3 fan zullen zijn van Ron (Rupert Grint) vanwege zijn humor die erg goed tot zijn recht komt.

Het verhaal in het kort (zonder te spoilen).. Voordat het derde schooljaar begint loopt Harry weg van de Duffelingen. De Collectebus brengt hem naar De Lekke Ketel, waar hij te horen krijgt dat Sirius Zwarts is ontsnapt uit de gevangenis van Azkaban en het waarschijnlijk op Harry gemunt heeft.
Voordat Harry op Zweinstein arriveert, komt hij op de Zweinstein expres oog in oog te staan met een dementor, die op zoek is naar Sirius Zwarts. Op Zweinstein krijgen Harry, Ron en Hermelien les van professor Lupos en die leert Harry hoe hij zich tegen dementors moet verweren.
Harry zal zijn lessen Verweer dit jaar hard nodig hebben als hij oog in oog komt te staan met Sirius Zwarts en diens bewakers.....!

Sirius Zwarts, gespeeld door Gary Oldman, is goed gecast. Vanwege het gevaar van spoilen zal ik er verder niet te diep op ingaan, maar geloof me als ik zeg dat hij heel goed thuis hoort in deze rol.  :)
Emma Thompson speelt de lerares waarzeggerij Sybilla Zwamdrift. Dat doet ze met de nodige overgave en allure. Aan de hand van de scenes in het waarzeggerijlokaal zul je in de bioscoopzaal de meeste lachsalvo's horen klinken, al moet ik zeggen dat deze hele film goed doorspekt is met onvervalste humor, meer nog dan in deel 1 en 2.  :rofl:
Michael Gambon speelt de nieuwe Albus Perkamentus. Dat is duidelijk een verbetering met Richard Harris. Ik gun niemand zijn dood, maar het is een feit dat Gambon veel minder overkomt als een Sinterklaas en meer de rol kan vervullen die Rowling voor deze personage in gedachte had: Die van een stokoude man die, hoewel is te zien dat hij erg oud moet zijn, toch een enorme kracht uitstraalt: zelfs als hij dingen rustig vertelt.  B)
Lupos, de nieuwe leraar verweer tegen de zwarte kunsten, vind ik minder goed uit de verf komen. In mijn hoofd had ik een toch wat vriendelijkere Lupos in gedachte, iemand die een echte vriend wordt van Harry. Dat gebeurt in de film natuurlijk ook wel, maar die passage komt naar mijn idee niet helemaal natuurlijk over. Snape (Alan Rickman) speelt daarentegen zijn rol wederom met bravoure en redt eigenlijk een hoop van de scenes die Lupos voor de mensen die het boek hebben gelezen een beetje bevreemd over zullen komen.  :unsure:
Robbie Coltrane speelt opnieuw Hagrid en groeit in deze rol. Met name zijn eerste les 'verzorging in fabeldieren' wordt een fragment om niet snel te vergeten. Ook Anderling, gespeeld door Maggy Smith is en blijft de rotsvaste actrice die ze is, ze past, net als in de eerste twee films, weer erg goed bij de rol.  :yes:
Fred en George, de tweelingbroers van Ron, krijgen ook een ruimere plaats in deze film (wat zijn ze knap aan het worden!  :o  ) en de scene waarin zij Harry de sluipwegwijzer overhandigen is een staaltje knap acteerwerk.  :rolleyes:
De dikke dame, het portret waardoor de leerlingen van Griffoendor hun kamer binnen moeten gaan, wordt vanaf deze film gespeeld door een andere actrice. Ik ben haar naam even kwijt, maar een geweldige zet van de casters! Na Emma Thompson voor haar waarschijnlijk de meeste lachsalvo's, behalve uiteraard wanneer ze wordt aangevallen door Zwarts... Ook dan moet er trouwens flink gesjoemeld worden, omdat Foppe en Heer Palagon niet voorkomen in de nieuwe film.  :ph34r:

Wat betreft de special effects. Warner Brothers heeft er echt gevoel voor moet ik zeggen. Ik was niet voor niets zo blij dat de producties aan Disney voorbij zijn gegaan. De dementors worden goed uitgebeeld, Scheurbek de hyppogrief is erg mooi al zul je merken dat hij in een bepaalde scene verdacht veel overkomt als de hond die we zien in Never Ending Story, een hoop mensen hebben die link al gelegd. De weerwolf is niet helemaal gelukt, of ik heb misschien een andere fantasie in mijn hoofd over een weerwolf, maar de grote zwarte hond, waarvan een aantal personages in de film denken dat het een grim is, is daarentegen weer wel briljant in beeld gebracht. Ook de special effects van de les met Lupos over de boeman, zijn heel goed gelukt.  :thumbup:

Waar deze film echt een dikke tien voor verdient zijn de achtergronden en vergezichten. De film bewijst hoe mooi Schotland is. Er zitten prachtige plaatjes en shots in, heel goed camerawerk. Ook over de humor ben ik, nogmaals, zeer te spreken. Ik kan iedereen aanraden deze film eens te gaan zien!  :mrgreen:

Eindcijfer: 7,6
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: videokid op 3 juni 2004, 10:41:54
Kort?  :blink:

but thx  :yes:  heb de eerste twee nog niet gezien omdat ik steeds dacht, da's iets voor de jeugd... maar nu... mmmm zal er mss wel van komen..
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Esther op 3 juni 2004, 13:21:50
Nou ben ik helemaal benieuwd naar de film.
En dat zal er voorlopig niet inzitten.
Ik geloof tenminste niet dat je in de bioscoop rustig je kind mag gaan voeden.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 3 juni 2004, 13:54:52
Citaat
Kort?  :blink:

but thx  :yes:  heb de eerste twee nog niet gezien omdat ik steeds dacht, da's iets voor de jeugd... maar nu... mmmm zal er mss wel van komen..
Het is zeker zo dat de eerste twee films toch echt wat meer 'familiefilms' waren zeg maar. In de derde druipt de spanning er toch wel een stuk meer af, maar de personages worden tenslotte ook een jaartje ouder ;)

Ow jah en over kort verslag... Dat was mijn bedoeling ook, maar ik zie nu dat dat achteraf niet zo erg gelukt is  :P  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: videokid op 3 juni 2004, 14:02:25
Dus eigenlijk gewoon deel III bekijken. Moet je de eerste twee gezien hebben, of heeft deel drie een aparte verhaallijn?
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 3 juni 2004, 14:31:14
Je kunt deel 3 ook los zien van de eerste twee delen, het verhaal is apart, een nieuwe schooljaar zeg maar.. Als je de eerste twee delen al gezien hebt, ken je wel misschien de personages wat beter :)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: videokid op 3 juni 2004, 16:21:24
Prima, heb net bericht gekregen dat ik aan een importversie kan geraken, dan laat ik die gelijk ook nog overkomen....
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 3 juni 2004, 20:28:39
Zo... sta op punt van naar bioscoop gaan....

Laat jullie weten hoe het was..... :)  :)

heb er iig zin in  :thumbup:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: videokid op 4 juni 2004, 00:39:03
en Sharkey voor de tweede maal  :P  ;)
dus die moet echt wel goed zijn!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 4 juni 2004, 01:43:07
Wel..... net geweest.... en hoe vond ik de film....

met de nwe regisseur is ook de harry potter film wat volwassener geworden... het verwonderen en het sprookjesachtige van de eerste twee films en dan met name de eerste is verruild voor het grimmige dat de teneur van de volgende boeken prijsgeeft... de overheersende kleur in deze film was dan ook het grijs van het wolkendek en het donkergroen van de bomen....

professor zwamdrift is inderdaad erg goed gecast.. Emma Thompson heeft er duidelijk plezier in om deze figuur gestalte te geven....
En toch is ook Lupos goed uit de verf gekomen... naarmate het aantal schrammen op zijn gezicht groter werd, was hij steeds meer de lupos die ik in gedachten heb
(ik heb iets met mannen met litttekens en/of schrammen in gezicht  :-$  :wub: )

Sirius zwarts, gary oldman, is ook erg goed... kan niet wachten tot ik meer zal zien van dit karakter.

Nog even terug naar de film zelf.. wat mij opviel (en niet in positieve zin) was de slechte overgang van scenes... door de verkorting van de film leken sommige stukken elkaar totaal niet op te volgen.. maar dat is het gevolg van het boek in een film willen stoppen, waar te weinig tijd is om het boek goed te integreren...

neemt niet weg dat ik de film erg leuk vond om naar te kijken..
nu wordt het aftellen naar deel 6 :D :D :D
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: videokid op 4 juni 2004, 10:38:45
haha deel 6... niet wat voorbarig... Harry zal dan al 30 zijn misschien....

Maar Gary Oldman en Emma Thompson  :yes: schitterende acteurs!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 4 juni 2004, 11:02:33
Citaat
haha deel 6... niet wat voorbarig... Harry zal dan al 30 zijn misschien....

Maar Gary Oldman en Emma Thompson  :yes: schitterende acteurs!
Bedoelde het boek......  ;)

als het goed is binnen nu en een jaar... hoop ik  :unsure:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: videokid op 4 juni 2004, 12:13:11
ah ok    :-$
sorry... Ik dacht trouwens dat wat de film betreft deel III het laatste was...
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 4 juni 2004, 12:31:35
Ik meen begrepen te hebben dat ze al begonnen zijn met het verfilmen van het vierde boek.....  :huh:

hoop niet dat het het laatste zal zijn.. de boeken worden steeds interessanter...  :mrgreen:  :mrgreen:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: videokid op 4 juni 2004, 12:44:13
klopt

Production Notes/Status:
Status:   Filming
Comments:   Filming started 22 March 2004 in Glencoe
Status Updated:   21 March 2004
Note:   

Since this project is categorized as being in production, the data is subject to change or could be removed completely.

gevonden op imdb....

staat al iets op til voor 2007 ook zie ik wel....

maar boek en film, toch een hemelsgroot verschil
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 4 juni 2004, 15:16:23
Je kunt eigenlijk het beste de boeken ook maar los zien van de film. Ik vond de film de tweede keer beter dan de eerste keer. Bij mijn primeur had ik een beetje het idee overrompeld te worden en dat gebeurde gisteren niet meer. Ik ben het met Sevein eens dat de overgang in scenes soms wat schokkerig verloopt, maar dat is met name storend voor de mensen die het eigenlijke verhaal kennen volgens mij, logisch: als je iets niet kent, mis je het ook niet  :P

Deel 4: Harry Potter & The Goblet Of Fire: Daarvan zijn de opnames inderdaad al begonnen. Men hoopt deze film volgend jaar novermber in de bioscoop te hebben en ondertussen wachten wij op boek deel 6... Want dat gaat erg spannend worden!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Supervrouw op 8 juni 2004, 22:26:18
Ah, een topic naar mijn hart!

Ken Harry sinds de twee eerste films, ben de boeken gaan lezen en nu ben ik dus ook zwaar verslaafd!

Deel drie inmiddels drie keer gezien en ik denk dat deze het aantal van LOTR 3 gaat overtreffen zelfs! Maar dan moet ik nog wel minstens zeven keer gaan! Dus dat valt wel weer mee!

en die tweeling is geweldig!!!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Supervrouw op 8 juni 2004, 22:30:34
Ah, een topic naar mijn hart!

Ken Harry sinds de twee eerste films, ben de boeken gaan lezen en nu ben ik dus ook zwaar verslaafd!

Deel drie inmiddels drie keer gezien en ik denk dat deze het aantal van LOTR 3 gaat overtreffen zelfs! Maar dan moet ik nog wel minstens zeven keer gaan! Dus dat valt wel weer mee!

en die tweeling is geweldig!!!

Oh ja, en om even antwoord te geven op een van de vragen: er is inderdaad in april een begin gemaakt met de verfilming van het vierde deel, dat wellicht ook weer hoofdzakelijk in Schotland wordt opgenomen. De regisseur deze keer is Mike Newell. Helaas doet Sean Biggerstaff (Oliver Wood) weer niet mee. De acteur voor Dwaaloog Dolleman (Engelse naam???) wordt tot mijn zeer grote spijt niet Billy Connolly (Schot!), maar Brendan Gleeson. Verder is iedereen wel weer zo'n beetje terug, dus Sharkey, hopelijk ook de broeders!!!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 8 juni 2004, 22:31:35
:o  :o  :o

Je hebt de film nog vaker gezien dan ik??!?

 (w00t)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Esther op 9 juni 2004, 09:35:16
Dat had ik wel willen zien. Billy Connolly in Harry Potter 4!
Geweldige komiek, ook al besproken in het vorige forum.
Ik heb gewoon een zwak voor Schotse accenten, behalve dan dat van Mel Gibson in Brave Heart.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 9 juni 2004, 12:29:33
Schotse accenten zijn idd geweldig! Wat dat betreft jammer dat Oliver Wood niet in deel 3 meespeelt... Ook zo'n hunk in spé!  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Witch op 24 juni 2004, 09:39:03
Vanavond eindelijk een rolstoel plaats kunnen bemachtigen, dus eindelijk kan ik morgen ook mijn zegje doen.
Ik heb er iig heel veel zin in.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Witch op 28 juni 2004, 16:29:09
Heb heeft ff geduurd, maar ik kan zeggen, dat het een hele goede film is.

Omdat ik de boeken al heb gelezen, wist ik natuurlijk hoe het verhaal zou gaan. Dries vond de film wel goed, maar anders dan de voorgaande.
Is natuurlijk ook zo, maar dat doet niets aan de film af.
Kortom een hele goede verfilming van het boek.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Marian op 28 juni 2004, 16:49:14
Nu ik vrijdag j.l. deel 3 heb gezien, kan ik bijna niet wachten op deel 4.

Wauw, wat was het spannend!
Alleen vond ik een enkele animatie wel heel erg nep, maar ach......
het is eigenlijk ook een kinderfilm  :whistle:

Ga gelijk weer de delen 4 en 5 lezen en de delen 1 en 2 op DVD bekijken.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 28 juni 2004, 21:57:06
Echt een topfilm, binnenkort maar weer eens gaan denk ik ;)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: hidalgo1987 op 29 juni 2004, 22:52:58
Ik heb hem vandaag gezien ik was toch wel benieuwd. maar toch vond ik deel 2 een van de beter tot nu toe
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Kuschi op 29 juni 2004, 23:26:37
*fluisterd* Ik heb hem nog steeds niet gezien...  :unsure: Maar heb wel al het spel gespeld!  :-$  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 30 juni 2004, 18:06:52
*fluistert* Kuschi, wanner ga je mee naar deel 3 van HP?  :whistle:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Witch op 3 juli 2004, 12:26:52
Wat vinden jullie van deze smiley's?

(http://www.mazeguy.net/movie-tv/harrypotter.gif) Harry Potter (http://www.mazeguy.net/movie-tv/ronweasly.gif) Ron Weasly (http://www.mazeguy.net/movie-tv/hermionegranger.gif) Hermione Granger (http://www.mazeguy.net/movie-tv/hagrid.gif) Hagrid (http://www.mazeguy.net/movie-tv/severussnape.gif) Snape en (http://www.mazeguy.net/movie-tv/dracomalfoy.gif) Malfoy

Ik vind ze wel grappig!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: [email protected] op 4 juli 2004, 00:28:51
bééldig die kruisjes  :D  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 10 juli 2004, 22:49:57
Nou het heeft even geduurd, voor ik de tijd en zin had, maar vanavond heb ik dus ook eindelijk HP gezien. (had hem graag samen met Kuschi gezien...... ;)  B) )

Wat ik er van vond: Idd, je moet niet teveel aan het boek denken, ik mis namelijk nog meer details dan in de vorige films. Lupos was geweldig, vooral zijn boemannenles en zijn lispelstem, hahahaha!! Sirius zag er wel zo uit als ik me had voorgesteld. Dawn French (als Dikke Dame) is altijd een genot om naar te kijken. De overgang tussen de scenes vond ik soms storend, maar ja, je zit onbewust toch steeds te vergelijken met het boek. Om kort te gaan, ik vond het een goede film, de somberheid is goed weergegeven. Zeker een film om meerdere keren te zien!! (Dus Kuschi....... :n_kiss: )
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 10 juli 2004, 23:21:05
Ja natuurlijk, ik had het kunnen weten, al heb ik hem niet zo gauw herkend. Als Dawn meespeelt, heeft haar man ook een rolletje!! The Shrunken Head in de bus is Lenny Henry!!! :thumbup:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Esther op 11 juli 2004, 18:40:39
Zit Jennifer Saunders er dan ook in?
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 11 juli 2004, 18:45:09
Nee, Dawn French is getrouwd met Lenny Henry. (toch?? :unsure: )
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Esther op 11 juli 2004, 18:59:07
Dawn French is getrouwd met Lenny, maar ze heeft toch altijd samengewerkt met Jennifer Saunders? En die is toch weer getrouwd met een van de mannen van "Bottom" ? Vandaar dat je die vaak in elkaars producties tegenkomt, toch?
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 12 juli 2004, 01:35:53
Zover ik weet zit Jennifer en haar man (Rick something??) niet in HP, maar goed Lenny had ik ook niet herkend. Zag het gisterenavond op de aftiteling staan en ben toen gaan zoeken welke rol hij dan had. Die van shrunken head dus.......
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Esther op 12 juli 2004, 12:08:14
Ik weet dus niet met welke van Bottom Jennifer getrouwd is
Rik Mayall of Adrian Edmundson, ik geloof de eerste.
Ik heb toch wel de indruk dat veel series in Engeland terugvallen op een standaard van goede acteurs en actrices
zoals helen Mirren, Judi Dench, Vanessa Redgrave, Allan Rickman.
dus nu is het wachten op Hugh Grant in deel vier, of Hugh jackman!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 12 juli 2004, 13:00:22
Citaat
dus nu is het wachten op Hugh Grant in deel vier, of Hugh jackman!
Ik ben zo blij dat Snape er de volgende keer weer gewoon bij is!!!! :wub:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 12 juli 2004, 13:17:48
En zijn rol wordt alleen maar interessanter en interessanter  B)  B)  B)  B)

*hoopt dat JK een beetje opschiet met deel 6*  <_<  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Witch op 12 juli 2004, 16:18:18
En met jou nog miljoenen anderen Sevein!! ;)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 15 juli 2004, 08:34:01
Ik ben ook in deel 4 alweer benieuwd naar alle rollen!!

Wie speelt Rita Pulpers? Barto Krenk? Alastor (Dwaaloog) Dolleman? Madame Mallemoer? Viktor Kruml? Voldemort? (Er wordt gefluisterd dat Rowan Atkinson is gevraagd voor die rol...)

Ik ben kortom nu al nieuwsgierig!!!  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Esther op 15 juli 2004, 09:04:32
Dat van Rowan Atkinson had ik ook gehoord, maar dat schijnt dus niet waar te zijn.
Rowan ontkent het zelf in alle toonaarden, maar misschien is dat wel expres gedaan?
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 15 juli 2004, 09:18:17
Geen idee, maar het lijkt me ook een niet zo'n goed idee om die man Voldemort te laten spelen. Het zou min of meer toch veel minder angstaanjagend worden dan Rowling de personage bedoeld heeft en dat kan toch nooit de bedoeling zijn?
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 15 juli 2004, 10:02:23
Ik hoop dus echt dat het niet Atkinson is, want dat lijkt me een zeer slechte casting!! We zullen maar afwachten........
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 18 juli 2004, 13:20:23
Iemand nog leuke ideeën voor de casting van deel 4?  :rolleyes:

LIjkt mer heerlijk om The Goblet Of Fire te mogen casten...  :)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 18 juli 2004, 13:34:41
Citaat
Iemand nog leuke ideeën voor de casting van deel 4? 
Ehhhh, voor de rol van Snape cast ik Alan Rickman...... B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 18 juli 2004, 16:27:16
Citaat
Citaat
Iemand nog leuke ideeën voor de casting van deel 4? 
Ehhhh, voor de rol van Snape cast ik Alan Rickman...... B)
 :yes:  :yes:  :yes:  :yes:

goed plan  B)  B)  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 2 augustus 2004, 21:19:39
Citaat
De casting van de vierde HP film is nog maar enkele weken op gang gekomen... We weten nu al een paar weken dat Katie Leung de rol van Cho Chang voor haar rekening zal nemen en Emma Watson heeft laten weten dat ze de jongen die Viktor Krum gaat spelen ook al heeft ontmoet. Voordat we weten wie die rol nu eigenlijk heeft gekregen, moeten we wachten op nieuws van Warner Bros.
 
Vandaag is echter wel bekend geraakt wie de rollen van Madame Mallemour en Alastor 'Dwaaloog' Dolleman voor hun rekening zullen nemen. Maxime zal worden gespeeld door Frances de la Tour en Brendan Gleeson neemt de rol van Dolleman op zich.
 
Frances de la Tour is relatief onbekend buiten Groot-Brittannië. Vanaf de jaren '70 speelde ze mee in heel wat Britse sitcoms, maar de afgelopen 5 jaar heeft ze geen filmprojecten meer aanvaard. Harry Potter and the Goblet of Fire zal dan ook haar meest befaamde project worden, daar is geen twijfel over mogelijk.
 
Brendan Gleeson is ook niet erg bekend, maar de kans is groot dat je hem al eens hebt gezien. Hij heeft tesamen met Daniel Radcliffe (Harry) gespeeld in The Tailer of Panama en je kon hem ook met Alan Rickman (Sneep) en Ian Hart (Krinkel) zien in Michael Collins. Andere bekende films van hem zijn Braveheart, Mission Impossible II, Artificial Intelligence, Gangs of New York, Cold Mountain en Troy. Die laatste film speelt zelfs nog in de zalen. Brendan neemt er de rol van Menelaus op zich, de aartsrivaal van Paris (Orlando Bloom).
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 2 augustus 2004, 22:08:03
:thumbup:  :thumbup:  :thumbup: Heel goede casting dus nog steeds :)

Brendan Gleeson als Alastor 'Dwaaloog' Dolleman:

(http://us.ent4.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/miramax_films/cold_mountain/brendan_gleeson/cold.jpg)

Frances de la Tour als Madame Mallemour, hoofd van Beaubatons:

(http://news.bbc.co.uk/olmedia/985000/images/_986267_delatour150.jpg)

Katie Leung als Cho Chang, de eerste grote liefde van Potter:

(http://leung.potterprophet.com/pic1.gif)

Komt helemaal goed met deel 4  :yes:
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 4 augustus 2004, 13:18:10
Citaat
De opnames voor het vierde deel The Goblet of Fire zijn al onderweg. In plaats van de oude stek, het Schotse Glencoe, zal het Engelse Exmoor de achtergrond zijn voor de opnames. Reden hiervoor zijn de weeromstandigheden in Glencoe. Tijdens de opnames voor de eerdere delen regende het zo hinderlijk dat de opnames er zeer veel onder te lijden hadden. Second- unit fotografie zal geschieden voor een groot deel in Glencoe, maar regisseur Mike Newell of de sterren uit Harry Potter zullen zich niet in Glencoe laten zien. Harry Potter and the Goblet of Fire zal met de kerst in 2005 in de bioscopen verschijnen

Citaat
Warner Brothers heeft een persbericht de wereld in gestuurd, waarin bekend wordt gemaakt welke nieuwe acteurs er allemaal zijn aangenomen. Van sommigen was het nieuws al bekend, maar er zijn ook enkele nieuwe toevoegingen bij!

Brendan Gleeson: Dwaaloog Dolleman
Frances de la Tour: Mme Maxime
Roger Lloyd-Pack: Meneer Krenck Sr.
Pedja Bjelac:Professor Karkarov
Jeff Rawle: Barend Kannewasser
David Tennant: Krenck Jr.
Robert Pattinson: Carlo Kannewasser
Stanislav Ianevski: Viktor Kruml
Clémence Poésy: Fleur Delacour
Katie Leung: Cho Chang
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Kuschi op 4 augustus 2004, 15:14:13
Citaat
Katie Leung als Cho Chang, de eerste grote liefde van Potter:

(http://leung.potterprophet.com/pic1.gif)
 
oww.... (http://www.vaneschbmw.nl/Ryan/forum/style_images/1/icon12.gif)

Angel, nu moet je toch deel 4 kijken... Net zo een Lane :D wat schattig!!!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 4 augustus 2004, 15:24:15
Eerst deel drie nog Kuschi ;)  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 4 augustus 2004, 23:40:04
Zaterdag Kuschi?? Please, ga mee!!!!!!!! :huggie:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 5 augustus 2004, 01:40:13
Maak kennis met lord Voldemort!!
(http://www.mujeractual.com/asdecorazones/fiennes/fiennes1.jpg) Ralph Fiennes, bekend uit oa Schindlers list.

En Rita Skeeter:
(http://www.miranda-richardson.com/mrsplash-200407.jpg)Miranda Richardson (Crying Game en Blackadder)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 5 augustus 2004, 03:15:50
OK, voor het volledige overzicht ff alles op een rijtje gezet met de juiste foto's erbij.. Ik moet toch wachten op die scan ;)

Brendan Gleeson: Dwaaloog Dolleman
(http://us.ent4.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/miramax_films/cold_mountain/brendan_gleeson/cold.jpg)

Frances de la Tour: Mme Maxime
(http://news.bbc.co.uk/olmedia/985000/images/_986267_delatour150.jpg)

Ralf Fiennes: Lord Voldemort
(http://www.mujeractual.com/asdecorazones/fiennes/fiennes1.jpg)

Miranda Richardson: Rita Pulpers
(http://www.miranda-richardson.com/mrsplash-200407.jpg)

Roger Lloyd-Pack: Meneer Krenck Sr.
(http://www.bbc.co.uk/drama/faces/images/roger_lloydpack_large.jpg)

Pedja Bjelac: Professor Karkarov
(http://www.nftsfilm-tv.ac.uk/films/fiction/2002/Visitor/TheVisitor2.jpg)

Jeff Rawle: Barend Kannewasser
(http://www.bbc.co.uk/drama/faces/images/jeff_rawle_large.jpg)

David Tennant: Krenck Jr.
(http://www.energyace.com/David%20Tennant1.JPG)

(zie vervolg...)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 5 augustus 2004, 03:21:50
Robert Pattinson: Carlo Kannewasser
(http://news.bbc.co.uk/media/images/40391000/jpg/_40391993_robert300.jpg)

Stanislav Ianevski: Viktor Kruml (nog geen afbeelding beschikbaar helaas)  <_<

Clémence Poésy: Fleur Delacour
(http://db.bbc.co.uk/bbctwo/images/main_promo/gunpowder_treason_plot.jpg)

Katie Leung: Cho Chang
(http://leung.potterprophet.com/pic1.gif)

Nomaals de cast van Harry Potter and The Goblet Of Fire (deel 4 dus) op een rijtje:

Predrag Bjelac ....  Igor Karkaroff (as Pedja Bjelac)
Robbie Coltrane ....  Rubeus Hagrid
Frances de la Tour ....  Madame Maxime
Alfred Enoch ....  Dean Thomas
Tom Felton ....  Draco Malfoy
Michael Gambon ....  Albus Dumbledore
Brendan Gleeson ....  Mad-Eye Moody
Rupert Grint ....  Ron Weasley
Robert Hardy ....  Cornelius Fudge
Shirley Henderson ....  Moaning Myrtle
Joshua Herdman ....  Gregory Goyle (as Josh Herdman)
Stanislav Ianevski ....  Viktor Krum
Jason Isaacs ....  Lucius Malfoy
Katie Leung ....  Cho Chang
Matthew Lewis ....  Neville Longbottom
Roger Lloyd-Pack ....  Barty Crouch
Devon Murray ....  Seamus Finnegan
Gary Oldman ....  Sirius Black
Robert Pattinson ....  Cedric Diggory
James Phelps ....  Fred Weasley
Oliver Phelps ....  George Weasley
Clémence Poésy ....  Fleur Delacour
Daniel Radcliffe ....  Harry Potter
Jeff Rawle ....  Amos Diggory
Alan Rickman ....  Professor Severus Snape
Maggie Smith ....  Professor Minerva McGonagall
Timothy Spall ....  Peter Pettigrew
David Tennant ....  Barty Crouch Jr.
Emma Watson ....  Hermione Granger
Jamie Waylett ....  Vincent Crabbe
Mark Williams ....  Arthur Weasley

ps.: Er zaten 8 virussen in de computer, waarvan twee trojans, die zaten er al een hele tijd in bleken te zitten.. brrrr..
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 5 augustus 2004, 07:29:17
Lekker dan.... die virussen.... namens mijn familie (lees Hannes) alvast bedankt voor het cleanen van de pc...  B)  B)

Ehm.. misschien leuk voor mensen die nog nooit harry potter hebben gezien om "alle" spelers eens op een rijtje te zetten???  ;)  ;)  ;)

 
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Kuschi op 5 augustus 2004, 08:07:55
Ik heb mooeite met al die namen omdat ik de boeken alleen in het Engels ken...   :unsure:

maar ik ben altijd cho-fan geweest... en Angelina ook! :D En Edith, Zaterdag??? Ik schrijf je wel ff een PB....
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 5 augustus 2004, 11:51:02
Ja, ik maak nog een keer zo'n rijtje :P Gaat best wat tijd inzitten hoor ;) Missschien dat ik speciaal voor Kushi dan ook de Engelse namen er een keertje bij ga zetten :)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 5 augustus 2004, 13:12:30
Zal ik de titel van dit topic maar veranderen in Prisoner en Goblet of Fire?? of openen we een nieuw topic voor de Goblet??
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 5 augustus 2004, 14:14:23
Blijft Robbie Coltrane Hagrid spelen???
Lees hier zijn antwoord in de Sunday Herald:
Citaat
I don’t know. I really don’t know what the circumstances will be for the last three. I don’t know if I should be saying this, although if anyone has got any brains they’ll have worked it out, but if Jo Rowling hasn’t finished books six and seven within the next two years, the kids we’ve got at the moment will be too old to play the parts. And they may not even want to. So it depends on the variables. In some ways I would rather get on with something else, but I don’t want to say that because it sounds so ungrateful.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 5 augustus 2004, 18:34:06
Ach, Robbie moet niet zo mekkeren, Rowling krijgt dat boek heus wel op tijd af ;)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 5 augustus 2004, 22:04:09
Vorige week is de Viavia-scene opgenomen, vlakbij Heresfordshire. Aangezien de meeste acteurs in die scene minderjarig zijn, zijn ze halverwege de dag gewisseld voor hun understudies.

(leuk, zo grasduinen naar HP-weetjes ;) )
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 5 augustus 2004, 23:54:38
:thumbup: Ik word graag op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen aan het front van Potter!  :D  Ik kan haast niet wachten op zaterdag...  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 6 augustus 2004, 00:37:55
Ik ook niet :D  :mrgreen: .  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Kuschi op 6 augustus 2004, 08:32:24
Ik ook niet!!  :thumbup: Maakt niet uit hoe ziek ik me voel! Ik ga gewoon mee!!! :D
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 6 augustus 2004, 11:25:45
:thumbup: Hartstikke goed Dorit!!! That's the spirit!!!! Je zult er geen spijt van krijgen....... :thumbup:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 6 augustus 2004, 20:01:49
Nog maar 1 nachtje slapen!!!  :thumbup:  :thumbup:  :mrgreen:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 8 augustus 2004, 01:15:45
En Kuschi?? De film was een tripje Eindhoven waard of niet?? ;)
Speciaal voor jou (vanwege de outfit  ;) ):

(http://www.mugglenet.com/movies/gallery/Character%20Posters/charpos%20(emma).jpg)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 8 augustus 2004, 12:38:14
Met daarzo Emma Thompson op de achtergrond, werkelijk geweldig!!  :thumbup:  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Esther op 8 augustus 2004, 16:14:16
vlgs mij ben ik de enige van dit forum die deze film nog niet gezien heeft.
Wanneer komt ie nou uit op DVD, want ik wil hem errug graag zien
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Kuschi op 8 augustus 2004, 20:00:36
Edith!  :thumbup:  :thumbup:  Die trui!!! En de broek!!! En ook al haar andere kleren in de film! :o... wil. ik. ook. Totaal mijn stijl. :)

(http://upload.talk2.nl/files/993706sjaltje.jpg)

Die wil ik ook... die broek en jas... en muts en sjal...  :-$ ik heb het normaal niet zo met kleren... maar die vind ik wel erg tof... goede "custume design" :D

En deze is zonder kommentaar: :D

(http://upload.talk2.nl/files/701840trelhaha.jpg)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Turbo op 8 augustus 2004, 21:51:49
Esther, troost je... ik heb helemaal nog nooit een Harry Potter film gezien...
Maar ik heb deel 1 van mijn zus geleend, dus misschien dat dat binnenkort verandert.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 8 augustus 2004, 23:04:43
Citaat
vlgs mij ben ik de enige van dit forum die deze film nog niet gezien heeft.
Wanneer komt ie nou uit op DVD, want ik wil hem errug graag zien
Tweede helft van november komt hij op dvd, volgens mij komt er dan zelfs een speciale dvd-box met de eerste 3 films.
 Maarre, ik wil best deze week met je naar de bios hoor!! ;)  Vind het niet erg om een derde keer te gaan!!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 9 augustus 2004, 01:05:56
Ik ga zo vaak naar Harry Potter als jullie willen. De film draait waarschijnlijk niet zo lang meer... Maar iedereen die nog een keer met mij meewil mag zich aanbieden hoor!!  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Esther op 9 augustus 2004, 07:58:31
Ik wilde eigenlijk idd deze week een keertje gaan.
lekker koel ook in de bios.
maar nu zijn er verdrietige omstandigheden waardoor ik donderdag naar een avondwake zal gaan en vrijdag een begrafenis/crematie heb.
De vader van mijn vriendin is zondag nl. gestorven.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 9 augustus 2004, 09:32:35
:( sterkte Esther.....
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 9 augustus 2004, 11:32:42
:o O Esther wat erg!!!!!! Veel sterkte!!!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 9 augustus 2004, 12:21:54
:o Sterkte Esther, vervelend hoe het leven lopen kan zo af en toe..  :huh:  :huggie:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Kuschi op 9 augustus 2004, 13:27:18
Sterkte!!!! Wat erg... dit jaar blijft het maar doorgaan...  :blubberdeblubber:  :blubberdeblubber:  :blubberdeblubber:   :huggie:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: [email protected] op 9 augustus 2004, 18:06:05
hey esther, sterkte van mij en yovan !  :(  :(  :(  :(  :(  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Turbo op 4 september 2004, 01:29:03
Nou mensen... ik heb een primeurtje... heb vanavond voor het eerst in mijn leven een Harry Potterfilm gezien... grappig wel...  :thumbup:

Snap nu ook ineens de namen in het verloren eiland verhaal...  :huh:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 4 september 2004, 01:30:12
En?? Hoe vond je het?? Welke film heb je gezien?? Vind je Snape ook zo geweldig??? ;)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Turbo op 4 september 2004, 02:16:06
Snape (ondertiteling Sneep) was inderdaad goed... zijn stem doet het vooral...

Maar het is gewoon een leuke film, erg gelachen om die familie van Harry en dat neefje David... En dan die bijdehande Hermelien... en Ronnie natuurlijk, ook erg grappig mannetje. Ben benieuwd hoe ze er nu uitzien eigenlijk, maar dat komt nog wel...

Wat wel irritant is... ze vertalen die namen allemaal... ik versta soms echt niet wat er nou echt gezegd wordt...
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 4 september 2004, 16:24:53
Nog een keer kijken Turbo... B)  B)  B)  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Turbo op 4 september 2004, 17:01:04
Ja, kom gezellig allemaal een keer langs... kijken we met z'n allen... :rolleyes:

Ik heb deel 2 ook maar meteen gehuurd, nu ik toch bezig ben... :mrgreen:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 4 september 2004, 21:31:51
:thumbup: Mooi, nog een liefhebber erbij!!! En de stem van Snape...??? :-$ Idd geweldig ;) !!!!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Turbo op 5 september 2004, 00:35:52
Zo, deel 2 inmiddels ook gezien, was erg leuk...
Ik blijf moeite houden met de vertalingen van de namen, ik hoor nog steeds geen Hermelien, maar meer Hermily (en dat is toch niet hetzelfde)... zal wel aan mij liggen...

Als the Prisoner of Azkaban deel 3 is, dan ben ik inmiddels aardig bij denk ik... :mrgreen:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 5 september 2004, 14:36:49
Citaat
Zo, deel 2 inmiddels ook gezien, was erg leuk...
Ik blijf moeite houden met de vertalingen van de namen, ik hoor nog steeds geen Hermelien, maar meer Hermily (en dat is toch niet hetzelfde)... zal wel aan mij liggen...

Als the Prisoner of Azkaban deel 3 is, dan ben ik inmiddels aardig bij denk ik... :mrgreen:
Hermione. Fonetisch Hurmainee. :)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 5 september 2004, 18:07:45
Blij om te zien dat er nog meer fans bij komen!  :thumbup:

En nu deel 3 nog, Turbo!!  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Turbo op 5 september 2004, 19:06:23
Rustig maar, dat komt nog wel.
Vast wel iemand die deel 3 heeft en aan mij wil uitlenen...

Ik heb het even nagekeken Sushi... haal het er nog steeds niet echt uit, maar nu ik weet dat ze in het Engels Hermione heet, kan ik er iets meer mee...
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 6 september 2004, 00:08:13
Voor de volledigheid, Hermione Granger. ;)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 6 september 2004, 11:14:34
Toch wil ik wel even opmerken (maar dat is dan eigenlijk meer voor het boek) dat ik de vertalingen van de namen in veel gevallen heel erg goed vindt gevonden: Ze tasten het Nederlands niet aan, maar versterken onze mooie taal juist zo mooi :)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 28 september 2004, 18:41:06
***Hot News***

"John Williams Fan Network" heeft van Warner Bros vernomen dat John Williams de muziek voor "Harry Potter and the Goblet of Fire" niet zal componeren .
De nieuwe componist voor de film zal Patrick Doyle zijn. Hij heeft eerder al eens samengewerkt met  regiseur Mike Newel in de films  "Donnie Brasko" en "Into the West."

Verder schijnt Percy niet mee te doen in deel 4!

Hieronder de eerste foto van de nieuwe film: Ginny, Hermelien, Harry, Ron en meneer Wemel op weg naar de Druilerige Berg om via de viavia uiteindelijk te belanden op het WK Zwerkbal..

(http://upload.talk2.nl/files/573081gof.jpg)

ps: Ik verwacht dat de liefde tussen Harry en Ginny ooit weer op zal bloeien, zomaar een vaag vermoeden van mij..  :P  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 30 september 2004, 10:48:11
Even topictitel aangepast ;) !!

Citaat
Alan Rickman filming Goblet of Fire
Written by Matthew at 3:24 PM, 09-28-04 - 6 comments
Veritaserum reader Lizz writes in:


I wrote Alan Rickman asking for a photograph of himself, as I'm a big Harry Potter fan. I received a letter back from a lady on behalf of him saying that she would give him my letter and that he would appreciate it, but since he was so busy on the set of GOF he wouldn't be able to write back at this time.
Alan Rickman plays Professor Snape in the Harry Potter movies. The last we'd heard from him about Goblet of Fire (in early August): "I haven't reported for duty yet. I've no idea even where the locations are. My contract doesn't give out much." 
Als ze Snape niet meer mee hadden laten doen, was ik van mijn geloof afgevallen :unsure: !!!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 30 september 2004, 11:50:23
Alan Rickman is volgens mij voor alle films gecontracteerd? Daar staat me iets van bij in ieder geval..
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 30 september 2004, 14:44:36
Ik kan het me ook niet voorstellen.

Heb ondertussen gezocht naar dat artikeltje over Percy, heb het zondag gelezen, maar kan het nu niet meer terugvinden natuurlijk :angry: . Er stond ieg in dat hij voor  2 films was gecontracteerd en dat die tweede film niet noodzakelijkerwijs GoF hoefde te zijn. Hij was nog niet opgeroepen om nu opnames te maken.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 1 oktober 2004, 13:42:05
Zoals ik het begrepen heb, is Percy inderdaad voor nog minimaal een film gecontracteerd, maar niet voor GoF..

Klik hier voor het nieuwsartikel over Percy (http://www.hpana.com/news.18314.html)

En speciaal voor de Tom Felton-fans onder ons: Zijn verjaardagsfoto's staan online... Ik vind die vissies wel erg leuk  :P

Klik hier voor Feltons verjaardagsfoto's :) (http://www.tomfelton.com/17.html)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Robbie op 11 oktober 2004, 12:18:50
Geen idee of het hier al eens gepost is, maar ik vond een leuk filmpje ivm Harry Potter!
Kijk maar. (http://www.kontraband.com/show/popup.asp?ID=1344)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 11 oktober 2004, 15:14:49
Citaat
Geen idee of het hier al eens gepost is, maar ik vond een leuk filmpje ivm Harry Potter!
Kijk maar. (http://www.kontraband.com/show/popup.asp?ID=1344)
Hmmzz... Doet niks bij mij  <_< Is het een leuk filmpje??
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Robbie op 11 oktober 2004, 16:20:07
Het is wel grappig.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 11 oktober 2004, 16:47:13
:rofl: Vooral Snape is weer geweldig!!!!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 11 oktober 2004, 17:30:34
Wanneer niet? ;) (volgens sommigen althans)  :P  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 12 oktober 2004, 11:10:35
Laat dit alsjeblieft een gerucht zijn...... :blink: :

Citaat
Rumor: Hasselhoff up for GOF role
British tabloid The Mirror is reporting that American Baywatch star David Hasselhoff has been spending time mingling with cast and crew at Leavesden and may have been cast in his own role in the movie.

As always, believe this to be nothing more than a bad rumor until we have some sort of confirmation.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 13 oktober 2004, 16:00:52
:o  :o  :o

En welke rol zouden ze hem in vredesnaam moeten geven? Hij is nog Amerikaan ook!

 :o  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 14 oktober 2004, 01:05:39
Dementor??
Draak?? ;)
Het gouden ei??
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 14 oktober 2004, 01:28:01
Citaat

Oz link ... Harry Potter will benefir from Australian skills.
 
 
Harry turns to Oz

12oct04
THE next Harry Potter movie will have a distinctly Aussie input with a local company creating its digital animation.

Rising Sun Pictures - with offices in Redfern and Adelaide - learned yesterday it would be in charge of animating key scenes in Harry Potter and the Goblet of Fire.

It will animate the movie's centrepiece effect - the flaming goblet of fire.

The movie is in production in Britain and is due for international release in November next year.

NSW Parliamentary Secretary to the Treasurer and Campbelltown MP Graham West said the contract was a glowing endorsement of Australia's reputation for animation and visual effects.

"This is fantastic news and soon the whole world will be watching the best animation and special effects - all courtesy of the wizards of Oz," he said.

Rising Sun Pictures is making a name for itself overseas in big movies.

It has worked on Captain and the World of Tomorrow starring Jude Law and Gwyneth Paltrow, Tom Cruise's epic The Last Samurai and The Lord of the Rings: The Return of the King which won a best visual effects Oscar.

Rising Sun Pictures expects to have about 80 staff work on the project, and hire 20 visual artists.

Key to its success is a piece of remote-viewing software it invented called Cinesync, which allows Warner Bros in London or Los Angeles to view images simultaneously with the artists.

"This eliminates the problem of distance so Australia can now compete with companies working in the heart of Hollywood," animator Wayne West said.

He said visual production house Animal Logic in Sydney's Fox Studios and DisneyToon Studios in Castlereagh St were also building Australia's animation reputation.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 14 oktober 2004, 11:15:20
Citaat
Dementor??
Draak?? ;)
Het gouden ei??
Trol? :P
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Esther op 14 oktober 2004, 12:01:41
Citaat
Dementor??
Draak?? ;)
Het gouden ei??
bezemsteel?
vliegende auto?
Erik Engerd (o nee, verkeerde serie)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 14 oktober 2004, 13:19:56
Citaat
Erik Engerd (o nee, verkeerde serie)
 :mrgreen:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 14 oktober 2004, 13:24:07
Ik ben heel benieuwd hoe ze die viavia gaan verfilmen :)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 14 oktober 2004, 13:25:27
Die opnamen zijn al geweest, met body-doubles......
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 14 oktober 2004, 13:40:53
:thumbup: Slim hoor  ;)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 14 oktober 2004, 13:46:44
Ik begrijp uit diverse persberichten dat de crew heel weinig op locatie filmt, zijn allemaal stand-inns.... :unsure:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 14 oktober 2004, 13:51:34
Hmmzz... Vreemd, zijn de stunts dan zo ontzettend moeilijk?  :mrgreen:

En als ze al zo druk zijn met filmen.. Ze hebben toch nog een jaar de tijd? Ik hoop wel dat de film goed uit de verf komt. De scene met Harry op het kerkhof met Voldemort en zijn dooddoeners, wordt erg eng volgens mij!  :ph34r:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 14 oktober 2004, 13:57:11
Ze zijn al heel druk met filmen. Diverse acteurs hebben natuurlijk ook andere verplichtingen, dus vandaar dat het over zo'n lange periode wordt uitgesmeerd. Ik hoop ook dat de kerkhofscene heel spannend word!!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 15 oktober 2004, 16:30:57
Citaat
According to MTV.com Scottish band Franz Ferdinand have been approached by Warner Bros. to write some music for Harry Potter and the Goblet of Fire and may even appear as the characters the Weird Sisters: "There's a section where there's a band of ugly sisters playing and I think, well ... some members of Franz Ferdinand may be the ugly sisters in the band."

Even though the project is still being negotiated, lead singer Alex Kapranos said:

"There's an excitement and innocence about those films. I like how there's good and evil, and that's a clarity which is quite refreshing."

Of course it would be nice if Alex actually knew the name of the band that appears in the film and stopped referring to them as the ugly sisters. If this happens Franz Ferdinand will follow in the footsteps of Ian Brown who appeared recently in Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.
[/color]

(http://svt.se/content/1/c6/18/23/93/franz_ferdinand_1.jpg)

 
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 15 oktober 2004, 20:07:18
De Harry Potter kriebels worden steeds erger...... :) :)

Ik wil boek 6, ik wil de film....  <_<  arghhhh waarom duurt wachten zo lang  :angry:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 15 oktober 2004, 23:22:15
Citaat
Quidditch World Cup filming in progress
Filming has commenced for the Quidditch World Cup scene in the fourth film, the Goblet of Fire.

Citaat
Barty Crouch Jr. scenes partially filmed
 David Tennant (Barty Crouch Jr.) expressed that he's nearly finished filming his small role in GOF. He said "It's a small part, and I've already filmed part of it. I'll be doing the rest soon."

Citaat
GoF update: Great Hall scene being filmed
This week we have been filming one of the "Great Hall" scenes, with Nearly all the main cast and about 250 - 300 "extras". For those of you who know the books inside out you might be able to guess what scene this is!

In the scene, we had to sing a song, over and over again all week, now hours after we have finished filming, I cant get that song out of my head! I don't think it will ever get in the top 100 of the record charts, but I bet you all end up singing it when the film comes out (if you want to or not).

The song that they sang was "Hoggy Hoggy Hogwarts" (from the first book). (bron: blog van Jamie Waylett (http://www.jamiewaylett.pwp.blueyonder.co.uk/diary.htm)(Crabbe)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 16 oktober 2004, 16:06:08
Ik verheug me zo ontzettend op het schoolbal en dan vooral de scene tussen Ron en Hermelien, die zullen ze toch wel opnemen in de film?  :rolleyes:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 16 oktober 2004, 16:49:05
Natuurlijk... toch??? :unsure:  :unsure:  :unsure:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 16 oktober 2004, 16:51:39
Is toch een belangrijke scene, die zullen ze toch niet overslaan???? :unsure:  :blink:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 16 oktober 2004, 16:56:25
Citaat
Is toch een belangrijke scene, die zullen ze toch niet overslaan???? :unsure:  :blink:
lijkt me niet... als ze dit keer maar wel alle scenes met snape er in laten... <_<   <_<  <_<  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 16 oktober 2004, 17:07:14
Ja, dat zo wie zo!!!!!  Wij eisen Snape!![/size]
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 17 oktober 2004, 23:12:57
Ik denk dat Snape wel belangrijk genoeg is om in de film te laten hoor ;) MAar ik ben gewoon zo ontzettend benieuwd hoe ze alles verfilmen in deel 4...  :)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 19 oktober 2004, 09:54:15
Hier (http://www.mugglenet.com/viewer/?image_location=gof/qwctents.jpg) krantenfoto's van de Drakenkooi en locatie van WK Zwerkbal....
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 19 oktober 2004, 10:53:33
:thumbup:  :thumbup: Super Sushi!! Thanks!!  :thumbup:  :thumbup:

Die drakenkooi ziet er trouwens best een beetje creapy uit!  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 19 oktober 2004, 11:13:34
Citaat
Ik denk dat Snape wel belangrijk genoeg is om in de film te laten hoor ;)
Snape kan in zijn eentje de hele harry potter serie dragen  B)  B)

 :-$  :-$  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 19 oktober 2004, 11:20:15
Citaat
Citaat
Ik denk dat Snape wel belangrijk genoeg is om in de film te laten hoor ;)
Snape kan in zijn eentje de hele harry potter serie dragen  B)  B)

 :-$  :-$
I agree. Ideetje: een spin-off met alleen Snape?? :mrgreen:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 19 oktober 2004, 11:25:13
:o

Citaat
Dan Radcliffe second richest teenage actor
He is, according to a list compiled by America's E! TV network, second only to the Olsen twins and is reportedly worth $13.5 million. Charlotte Church is at #3 and Keira Knightly is at #9 on the list.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 19 oktober 2004, 17:05:22
Mjah, zo verbaast ben ik hier eigenlijk niet over :) Jammer dat hij nog zo jong is en waarschijnlijk ook nog niet eens homo, maar anders....

 :mrgreen:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 20 oktober 2004, 23:44:36
Citaat
Franz Ferdinand confirms GOF involvement
Franz Ferdindand have confirmed that they've been asked by producers to contribute something for the Goblet of Fire soundtrack and could even take small roles in the film as the Weird Sisters. Guitarist Nick said:

"We were going to collaborate with Jarvis, Jarvis Cocker. He's written three songs already and he wants us to write another one with him, so hopefully we'll have the time and energy! "No, we do have the energy, I'm sure. It's such an exciting thing to do, it's incredible. "They've asked us to be in the film. Something about the four weird sisters or ugly sisters playing bagpipes or something, I don't know."
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 21 oktober 2004, 00:10:17
Leuk.. franz ferdinand is leuk  B)  B)  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 21 oktober 2004, 10:20:05
"De Witte Wieven" zoals ze in de Nederlandse versie worden genoemd... Ik ben echt heel benieuwd en ook vooral naar de composities die er bedacht gaan worden :)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 23 oktober 2004, 21:38:46
Hagrid gewond bij opnames??? :o
Citaat
Robbie Coltrane fractures arm during filming
British Tabloid paper "The Sun" is reporting that actor Robbie Coltrane has fractured his arm, possibly during filming of Goblet of Fire. A picture seen in The Sun's article shows Robbie getting into his car after being at a restaurant.

As always, this should be treated as a rumor until it is confirmed by a more reliable source. If it is true, we wish Robbie a speedy recovery!
Voor foto gewonde Coltrane!! (http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2004491633,00.html)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 23 oktober 2004, 22:09:20
:huh: Hmmzz.. Waarschijnlijk aangevallen door een Hongaarse Hoornstaart  :)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 24 oktober 2004, 00:38:33
Citaat
:huh: Hmmzz.. Waarschijnlijk aangevallen door een Hongaarse Hoornstaart  :)
Zijn ook niet te vertrouwen.... :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Maar hopen dat ie snel opknapt...anders duurt het nog langer voordat de film uitkomt... <_<  <_<  <_<  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 25 oktober 2004, 00:20:38
Teveel om allemaal te posten hier, maar hier (http://www.mugglenet.com/mediasp/2004/october/qwc.shtml)allemaal foto's van de Quidditch World Cup-set te zien.....
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 25 oktober 2004, 12:20:08
Deze foto's smaken naar meer! Wat heb ik zin in 4 zeg.. Pfff..  :(  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 25 oktober 2004, 17:58:04
Citaat
Updated GoF composer information
Dark Horizons is reporting that Patrick Doyle is still lined up to compose the Goblet of Fire score, not Jarvis Cocker of Pulp as previously reported. However, Cocker will still have a small role in helping with the movie's music.[/color]
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 26 oktober 2004, 22:34:17
Alvast vooruitlopend op de volgende film (Order of the Phoenix)

Citaat
Jeunet confirms WB involvement
In an interview with Variety, French filmmaker Jean-Pierre Jeunet has confirmed that Warner Bros. have asked him to direct Order of the Phoenix. He said it is hard to think clearly with "A Very Long Engagement" still in his system.

"Making a film is like a love affair," said the helmer. "I'm not capable of moving straight on from one to the next."
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 27 oktober 2004, 21:16:39
Citaat
Tom Felton to attend POA DVD launch party
He posted the following on the blog on his official website:

... There's going to be the launch of the DVD for the Harry Potter and the Prisoner of Azkaban on November 18th in London. Sounds a really good night- maybe see some of you there. They are setting up some of the rooms like the scenes in the film and it's usually brilliant with lots of boiling cauldrons etc. They have food made out of weird things served up on broomsticks and magician's hats - I bet they have a Dementor flying around!
[/color]

 :crybaby: En de release van de dvd op de Nederlandse markt is uitgesteld van de 18e naar de 27e november!!!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 27 oktober 2004, 21:30:18
Citaat
Peter Pan BBC Documentary
 

Rupert is involved with a new project outside of the Harry Potter films. According to his management, Rupert, who has been busy filming for The Goblet of Fire, made some extra time this month to voice for a documentary on Peter Pan for the BBC. This program, which is in celebration of Peter Pan's 100th birthday, is due to be televised this Christmas. We will bring you more information as we receive it.
 
[/color]

eens zien of mijn engelse zussie dat kan tapen voor me... ;)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 29 oktober 2004, 00:01:17
Leuk, al die berichten die elkaar ontkrachten!!
Citaat
Director Jean-Pierre Jeunet declines OotP offer
In an interview with French newspaper Le Parisien, Jeunet has stated that he will not be directing Harry Potter and the Order of the Phoenix.

He was asked what film projects he had ongoing, and said that Warner Brothers had offered him HP5 but had only given him two weeks to decide. He told them "No thanks."
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 29 oktober 2004, 00:03:46
En dit wisten wij natuurlijk allang!!! :thumbup:
Citaat
Alan Rickman among greatest living movie stars
In a recent British magazine's poll of the greatest living movie stars over the age of 50, Alan Rickman (Severus Snape) was voted 19th. Congratulations, Alan!
[/color]
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 29 oktober 2004, 16:04:50
Citaat
Citaat
Tom Felton to attend POA DVD launch party
He posted the following on the blog on his official website:

... There's going to be the launch of the DVD for the Harry Potter and the Prisoner of Azkaban on November 18th in London. Sounds a really good night- maybe see some of you there. They are setting up some of the rooms like the scenes in the film and it's usually brilliant with lots of boiling cauldrons etc. They have food made out of weird things served up on broomsticks and magician's hats - I bet they have a Dementor flying around!
[/color]

 :crybaby: En de release van de dvd op de Nederlandse markt is uitgesteld van de 18e naar de 27e november!!!
Hmmzz.. Ik denk dat ik mijn verjaardag een weekje uitstel..  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 29 oktober 2004, 21:02:50
Citaat
No Hasslehoff in GOF
A paragraph in an E! Online article debunks a rumor that 'Baywatch' star David Hasslehoff was 'up for a role' in the fourth movie. Not that any of us were holding our breath.
[/color]

Gelukkig maar!!!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 3 november 2004, 00:18:06
Citaat
Snape sings for autism
Alan Rickman, who plays Professor Snape, will be a performer at the third annual "Stars Shine for Autism" Christmas concert on December 13. Each year, the concert is held to raise money for The National Autistic Society.
[/color]

Wat is het toch een lieverd..... :wub:  :wub:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 3 november 2004, 20:46:49
Citaat
Citaat
No Hasslehoff in GOF
A paragraph in an E! Online article debunks a rumor that 'Baywatch' star David Hasslehoff was 'up for a role' in the fourth movie. Not that any of us were holding our breath.
[/color]

Gelukkig maar!!!
*Slaakt ook een hele diepe zucht van verlichting*
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 5 november 2004, 00:26:59
:D  :lol:
Citaat
The name's Potter, Harry Potter
Pierce Brosnan has tipped Dan Radcliffe to be a future James Bond. The Sun quotes him as saying:

“Give him a few years. You can see it, can’t you? He’ll be great. From Harry Potter to Bond.”
[/color]
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 10 november 2004, 16:54:09
:thumbup: Potter als bond, mwa, we'll see, we'll see...
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 11 november 2004, 10:18:16
De set van de Quidditch Worl Cup Camp Site 's nachts....

(http://www.thesnitch.net/site/images/000_0002.jpg)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 11 november 2004, 12:05:30
Ik krijg ongelooflijk veel zin in GoF als ik dit plaatje zie...
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 11 november 2004, 16:59:03
Ik ook Shark, ik ook...*zucht*
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 16 november 2004, 11:51:37
Citaat
No Sprout in OOTP film
Miriam Margoyles, who plays Professor Sprout in the HP films, has announced that she has been cut from Order of the Phoenix. The Sun quotes her as saying, "I am not making the fifth Harry Potter. They made a great mistake and cut my character."
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 20 november 2004, 00:56:24
Citaat
No Franz Ferdinand in GOF
Several news sources are now reporting that the band Franz Ferdinand will no longer be making a cameo appearance in the fourth HP film. They were supposed to appear as the Weird Sisters at the Yule Ball. FranzFerdinand.org reports:

Alas, what with the bands hectic schedule over the forthcoming months, the movie role has now been taken on by Jarvis (Cocker - "Pulp" lead singer) and Radiohead guitarist Jonny Greenwood instead of the boys, to allow them to concentrate on the recording of their second album in the new year.
[/color] 
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 23 november 2004, 00:30:01
Het schijnt dat onderstaande persoon Stanislav Ianesky is, die voor Kruml is gecast. Over die knul wordt zo geheimzinnig gedaan, dus of hem dit daadwerkelijk is...???

(http://www.novinite.com/media/images/2004-02/30763.jpg)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 23 november 2004, 10:35:10
De Kerstkaart van de GoF-crew, genomen in de grote watertank, waarin zich de onderwateropdracht afspeelt.

(http://images.mugglenet.com:81/secondtask.jpg)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 23 november 2004, 10:42:44
Percy definitief niet in GoF....

Citaat
[B]BBC interview with Chris Rankin[/B]
BBC Norfolk is reporting that Chris Rankin (Percy) will not be in the fourth film, corroborating recent reports from his site. Interviewed at the PoA DVD launch in London, Chris said that as far as he knew Percy wasn't in GOF.

"Because Percy has always been a minor principal and his storyline doesn't generally affect the main three characters, they've taken the decision to leave Percy in the dressing room for this film."

Vanessa Davies, head of Harry Potter production publicity said, "Elements that the film makers feel aren't vital to moving the story forward are the ones that won't necessarily be included, but that doesn't mean to say that these much loved characters, like Percy, won't be seen again in future films."
[/color]
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 19 december 2004, 18:08:12
Ze kunnen nog zoveel lullen, maar het is duidelijk dat Percy in ieder geval niet zo'n grote rol speelt voor de afloop van de verhaallijn aan het einde van deel 7, iets waar bijvoorbeeld een Sneep veel meer voor in aanmerking komt :)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 20 december 2004, 19:44:41
Citaat
Ze kunnen nog zoveel lullen, maar het is duidelijk dat Percy in ieder geval niet zo'n grote rol speelt voor de afloop van de verhaallijn aan het einde van deel 7, iets waar bijvoorbeeld een Sneep veel meer voor in aanmerking komt :)
second that  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 31 december 2004, 12:08:12
Ik heb 'm op dvd met alle extra's!  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 31 december 2004, 18:25:09
Citaat
Ik heb 'm op dvd met alle extra's!  B)
Me too B) ...leuk he?? :mrgreen:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 31 december 2004, 20:45:22
Citaat
Citaat
Ik heb 'm op dvd met alle extra's!  B)
Me too B) ...leuk he?? :mrgreen:
Jahhh  :P die extra's scenes hadden er allemaal bij gemogen wat mij betreft!  :chuckles:
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 5 januari 2005, 00:30:26
Idd Shark, snap niet waarom die er niet in zaten... <_<

Hier een paar grappige foto's van David Tennant (Barty Crouch jr)
(http://upload.talk2.nl/files/118488tennant3.jpg)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 5 januari 2005, 10:51:15
Ik bedoel: Zo lang waren die scènes niet, dus hadden ze die er met gemak in kunnen laten. Grappig dat Heer Palagon ook voorkomt in die scènes :)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 10 januari 2005, 14:24:23
Over 2005 gesproken.. Het wordt een mooi Harry Potter-jaar!!

In juli het volgende boek en in november / december de volgende film!!!  :thumbup: Ik heb drie nieuwe foto's gevonden van The Goblet Of Fire:

Harry en Hermelien, voor of na de opdracht met De Hongaarse Hoornstaart
(http://upload.talk2.nl/files/939712harryhermelien.jpg)

Harry in duel met De Hongaarse Hoornstaart
(http://upload.talk2.nl/files/755008hoornstaart.jpg)

Harry en Ron bereiden zich voor op het schoolbal
(http://upload.talk2.nl/files/544005kerstbal.jpg)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 10 januari 2005, 17:33:28
Geweldig Shark!!! Wat krijg ik zin in die film, zeg!!!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 10 januari 2005, 17:35:43
Vooral Ron in dat pak voor het schoolbal...  :mrgreen:  Ik verheug op die scenes!!  :thumbup:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 10 januari 2005, 17:39:07
Zo wie zo die schoolbalscènes, hermione op haar paasbest!!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 10 januari 2005, 18:50:14
Citaat
Zo wie zo die schoolbalscènes, hermione op haar paasbest!!
Ron toch ook??   :mrgreen:

(http://upload.talk2.nl/files/544005kerstbal.jpg)

 :rofl:  :rofl:  :rofl:

 
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 10 januari 2005, 22:55:29
*kijkt naar kalender* gaat niet snel genoeg  :crybaby:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 12 januari 2005, 23:55:54
Voor de echte die-hard fans...hier kon op geboden worden..een HP-auto, hahahahaha....

(http://i4.ebayimg.com/03/i/03/2c/0c/52_3.JPG)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 12 januari 2005, 23:57:14
ook bekend hoeveel dit opgebracht heeft??

de auto uit hp2 was ook leuk geweest :)  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 13 januari 2005, 16:18:25
Een collectebus is wat groot, maar zo'n auto lijkt me echt super!!  :thumbup:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 13 januari 2005, 21:33:04
Citaat
ook bekend hoeveel dit opgebracht heeft??

de auto uit hp2 was ook leuk geweest :)  B)
Uiteindelijk niets...is slechts één bod op uitgebracht en dan ook nog onder de beginprijs, dus uiteindelijk is de auto niet verkocht....
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 14 januari 2005, 10:07:45
Uit 'De Gelderlander' van vanochtend...:

Citaat
'Amelie'-regisseur niet in beeld voor Potter 5

Amsterdam- De Franse cineast Jean-Pierre Jeunet heeft het aanbod om de vijfde Harry Potter-fim te regisseren afgeslagen. Dat zei Jeunet bij de Nederlandse première van zijn nieuwste film Un long dimanche de fiancailles, een drama over de Eerste Wereldoorlog.
"Ik kon maar weinig aan het project toevoegen", zegt Jeunet over de nieuwe Potter-film. "Alles was al gemaakt en bedacht, van decors tot script. Ik hoefde alleen maar in de stoel te gaan zitten en 'actie' te roepen. J.K. Rowling drukt een groter stempel op de Potter-films dan de regisseur: Voor mij is het leven te kort om dat soort films te willen maken." Wie de film wel gaat regisseren is niet bekend.
In het vijfde Potter-verhaal ontsnapt Lord Voldemort om een geheim wapen te bemachtigen waarmee hij Harry kan vernietigen. Of de vaste hoofdrolspelers weer meedoen in het vijfde deel is niet bekend. De opnames van Harry Potter and the Order of the Phoenix gaan eind 2005 van start. In 2007 moet de film op het witte doek te zien zijn.
Jeunet oogste drie jaar geleden wereldwijd veel succes met zijn romantische sprookje Le fabuleux d'Amelie Poulain.

 :huh: Hmzz.. Ben benieuwd naar het vervolg op dit bericht...
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 14 januari 2005, 10:10:09
Moi aussi....
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 14 januari 2005, 12:41:37
2007???? wat duurt dat nog lang  :(  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 14 januari 2005, 14:47:19
Citaat
2007???? wat duurt dat nog lang  :(
Nog in ieder geval 2 jaar om precies te zijn..  :( En dan is het nog maar de vraag of alle hoofdrolspelers ook daadwerlijk de zeven delen uitzitten..  <_<  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 25 januari 2005, 16:23:13
Stanislav Ianevski speelt Viktor Kruml. Eindelijk een foto gevonden!

(http://www.potterharry.net/gallery/1106537017_stanislav_ianevski.jpg)

Deze foto stond op een Tsjechische site..  B)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 25 januari 2005, 19:36:40
Het is al bijna 16 juli.....  B)

Nog maar een paar nachtjes slapen  :)  :)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 25 januari 2005, 19:42:11
Ja schat, maar de film duurt nog ff langer hoor!  B)  :P  :mrgreen:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 1 februari 2005, 19:15:14
* POA nominated for Academy Awards
The nominees for the 77th Annual Academy Awards have been announced and Harry Potter and the Prisoner of Azkaban has been nominated for Best Music Score and Best Visual Effects.

*  :( No Mrs. Weasley in GOF
In an interview with The Express, Julie Walters explains her feelings on the decision:

"To be honest, I was a bit hurt not to be in it, " the affable 54-year-old tells us. "The kids love the Harry Potter films so much and I get lots of mail about it."I can understand why they've had to pare down the film as the book is so long but I am really hoping I'll be in again for the next one."
Do remember that in order to keep the length of Goblet of Fire at 2 1/2 hours, there will have to be quite a few cuts from the 734-page book.

 
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 1 februari 2005, 21:46:31
Ik ben dan ook echt van plan om niet van de voren het boek nogmaals door te nemen, want anders ga ik me ergeren aan welke fragementen er weg zijn gelaten..  <_<  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 1 februari 2005, 21:48:08
Nee, net als PoA proberen met blanco mind te kijken...die kon ik eigenlijk ook pas echt waarderen, na de 2e keer dat ik hem zag...
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 1 februari 2005, 21:51:20
Ik had er zelfs drie keer voor nodig...  :blink:

In POA mis ik nog steeds een scene van Sneep die ziedend is over het feit dat Sirius ontsnapt.. Dat vond ik gewoon echt een domper..
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 1 februari 2005, 21:53:18
Citaat
Ik had er zelfs drie keer voor nodig...  :blink:

In POA mis ik nog steeds een scene van Sneep die ziedend is over het feit dat Sirius ontsnapt.. Dat vond ik gewoon echt een domper..
Ik mis Snape zo wie zo teveel in die film, maar dat terzijde... :mrgreen:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 1 februari 2005, 21:55:55
Dat moet in deel 4 toch beter worden...  :huh:  :huh:  :huh:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 1 februari 2005, 21:58:08
Geen idee.. Kan zijn dat hij alleen aan het einde wat meer rol lijkt.. Alhoewel: Iemand moet natuurlijk kieuwwier jatten uit zijn voorraadkast voor de 2e opdracht.. En hij is een beetje bang van Dolleman- eens zien of dat goed overkomt!   :P  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 7 februari 2005, 19:27:17
Alvast vooruitlopend op de film van OotP....

Citaat
Elizabeth Hurley for Bellatrix Lestrange?
Dark Horizons is reporting CNBC News last night said that Elizabeth Hurley ("Bedazzled", "Austin Powers") has been offered a role in Order of the Phoenix as an "evil witch". Our guess is that "evil witch" is Bellatrix Lestrange. She hasn't accepted yet, but is thinking about it.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 16 februari 2005, 13:55:06
Ik heb echt een geweldige actrice gevonden voor professor Umbridge (Omber)

(http://www.bbc.co.uk/cult/images/173/bucket.jpg)

Patricia Rouledge oftwel Hyacinth Bucket zou echt geschikt zijn voor die rol! Het is zelfs heel hilarisch om deel 5 nogmaals over te lezen en dan te doen alsof zij is gecast..!!  :mrgreen:  :mrgreen:

 :huh: Wat een mens allemaal al niet doet op zijn ziekbed..  :)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 24 februari 2005, 09:50:30
Zij heeft een te lieve uitstraling, imho.....

Troubles op de set.... :o

Citaat
Filming for GOF delayed by snow fall
The unfavorable weather has caused a slow down in filming scenes that follow those shot last spring, thus causing continuity problems.


En dit nog.....
Citaat
Elizabeth Hurley rumors resurface (but still aren't true)
The rumors that Elizabeth Hurley would play the role of Bellatrix Lestrange in the Order of the Phoenix movie have recently resurfaced on several sites and news sources. In an article, IMDB had the following to say on the subject: "The producers have tried to keep details of the cast under wraps but they have always wanted someone beautiful and mystical to play Bellatrix and they reckon Liz can pull it off." MuggleNet recently received an email from the people at Warner Brothers, saying that there is "no truth in this whatsoever."
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 24 februari 2005, 12:16:50
Citaat
Troubles op de set.... :o

Citaat
Filming for GOF delayed by snow fall
The unfavorable weather has caused a slow down in filming scenes that follow those shot last spring, thus causing continuity problems.
 :o  :o  :o

Ik wil wel gewoon in december naar de bioscoop hoor, niet dat ik me voor niks aan het verheugen ben...  <_<  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 24 februari 2005, 12:22:47
Me too, Shark, me too..... :huh:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 25 februari 2005, 11:06:41
:sm1:  :sm1:  :-$ Hoog WeKgehalte, die twee....... :-$

Citaat
Happy Birthday to James and Oliver Phelps
Happy Birthday wishes go to James and Oliver Phelps, who turn 19 today. They portray Fred and George Weasley in the Harry Potter movies.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 25 februari 2005, 11:18:42
(http://news.bbc.co.uk/media/images/40215000/jpg/_40215459_phelpstwins_pa.jpg)

Dat gehalte wordt met de dag groter! :wub:

Happy Birthday

 :sm1:
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 25 februari 2005, 11:29:38
Indeed Shark.....

(http://www.nationalforest.org/fscene/s2003/images/a_mugg01.jpg)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 6 maart 2005, 12:27:51
Ik hoop dat de link het doet......plaatje van de Hongaarse Hoornstaart.........

(http://www.mugglenet.com/gallery/data/media/63/horntail2.jpg)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Esther op 6 maart 2005, 12:30:28
Doet me weer erg aan Jurassic Park denken
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 6 maart 2005, 23:56:34
Hahahahaha, idd....maar dit ziet er toch wel spannend uit....kan bijna niet wachten tot de film klaar is....
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 7 maart 2005, 13:17:58
Heerlijk 2005: Eerst een nieuwe boek en dan ook nog eens een nieuwe film!  :-$  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 15 maart 2005, 23:34:22
Filmposter (http://www.mugglenet.com/viewer/?image_location=/gof/nickmagazineposter.jpg) voor GoF...te groot om hier te posten, vandaar de link....

 
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 16 maart 2005, 12:52:22
Mooie poster. De kleintjes worden elk jaar groter!  B) ik ben zo ontzettend benieuwd naar die film- hoe de opdrachten in beeld worden gebracht, hoe de confrontatie met Voldemort op het kerkhof wordt verfilmd, en ook naar het schoolbal!  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 16 maart 2005, 22:21:25
Citaat
Mooie poster. De kleintjes worden elk jaar groter!  B) ik ben zo ontzettend benieuwd naar die film- hoe de opdrachten in beeld worden gebracht, hoe de confrontatie met Voldemort op het kerkhof wordt verfilmd, en ook naar het schoolbal!  B)
"It's Her-mi-o-ne!!!" :mrgreen:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 16 maart 2005, 22:39:24
Hermelien: Viktor is even drinken halen.
Ron: Viktor? Heeft hij niet gevraagd of hij je Vicky wil noemen?
Hermelien: Wat heb jij opeens?

 :mrgreen:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 16 maart 2005, 23:19:08
LOL!!! Ik heb zo'n zin in de film!!!!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 20 maart 2005, 23:55:16
Op de valreep...slechts 10 dagen na de verjaardag van zijn karakter....

Citaat
Happy Birthday David Thewlis
David Thewlis, who played our favorite teacher Prof. Lupin in Prisoner of Azkaban, turns 42 today!
( :-$ *zucht* hoog WeKgehalte....)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 20 maart 2005, 23:58:34
Dit berichtje even gemist vrijdag...maar ze zijn dus klaar met filmen!!!!!!!!!!!! :thumbup:  B)  :thumbup:  B)
Citaat
GOF filming wrapping up
Today, shooting of principal photography for Harry Potter and the Goblet of Fire is scheduled to finish. With just about all filming now out of the way, a trailer is sure to be just around the corner!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 22 maart 2005, 23:28:42
Vooruitlopend op OotP....

OOTP to be filmed in Czech Republic?
Today, The Express (UK newspaper) ran a story detailing how filming for the Harry Potter and the Order of the Phoenix movie could be moved from Scotland to the Czech Republic. Bad weather conditions and tax incentives are just some of the reasons for this decision.

A Warner Bros. representative on location in Scotland had this to say: "We are all worried the fifth film might not even be made in Scotland. The tax incentives are not in place here and with delays such as we've had things get expensive."

However, a Warner Bros. spokesman in London stated: "I have not heard anything about leaving Scotland. But any discussion relating to the fifth film needs to go through the United States office not the UK one."[/size]

(op de een of andere manier werken de tags niet altijd op de pc waar ik nu achter zit.... <_< )
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 23 maart 2005, 07:56:38
Heb opeens erg veel zin in de film .... en het boek..... B)  B)
(HP begint weer, na korte afwezigheid, weer plaats te nemen in mijn hoofd)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 26 maart 2005, 16:51:33
Aantal quotes uit FilmReview....
Citaat
"Surprisingly, many of the visual effects were physically created before they were enhanced on computer graphically. The 30-foot maze that features in the tri-wizard tournament was actually built at pinewood studios before it was replicated to feature in the Scottish valley where Hogwarts is situated. Of more epic proportions the crew had the mammoth task of constructing a 40 foot long dragon, which could roar, lash its tail ferociously, and breath fire the same length as its body.

Life like silicone dummies of the children were created for the lake scene, able to move and emit bubbles from their mouths when underwater."

..."Similarly the elaborately grotesque appearance of Mad Eye Moody was created through prosthetic make-up rather than in post-production as the studio originally requested. "
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 7 april 2005, 22:51:03
Robbie Coltrane unsure of OOTP :o  :o
In an interview with The Herald, Robbie Coltrane, who plays Hagrid in the Potter films, says that productions in the National Theatre of Scotland may be more tempting than an encore role in Order of the Phoenix.

As always with things like these, this is not final and plans could easily changed.[/size]
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: SharkeY op 11 april 2005, 18:49:27
Citaat
As always with things like these, this is [span style='color:red']not final and plans could easily changed.[/span]
Vooral dat laatste is mooi aan dit bericht!  :)

 :huh: *zucht*
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 12 april 2005, 16:16:15
<_<  :(
Citaat
Robbie Coltrane still doubtful about returning for OOTP
From an article in Sunday Times:

“Well, it takes nine months to make a Potter movie,” he says. “There’s not a lot else you can do. You can’t tell people to put their film on hold till you’re ready in September, it doesn’t work that way.

“I mean, I’m doing this play but that’s only three weeks. We’ll see what happens now that I’ve finished the Potter films. I signed for four and I’ve done them now. There’s no great mystery to these things.”

Not good news... not good at all.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 12 april 2005, 23:21:03
'Goblet' running time: 150 minutes?
The Internet Movie Database's listing for Goblet of Fire has the length listed as 150 minutes - exactly 2 1/2 hours. This is right in line with WB's original promise, so we expect this to be fairly accurate.
 
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 12 april 2005, 23:32:54
Cho Chang....
(http://i.mugglenet.com//katiedailymail.jpg)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 19 april 2005, 23:28:47
Citaat
Alan Rickman filming 'Snow Cake'
The actor who plays Snape is currently filming the new drama in Canada.
Sigourney Weaver (Imaginary Heroes) and Alan Rickman (Harry Potter), who together starred in 1999's sci-fi comedy Galaxy Quest, have joined director Marc Evans' Snow Cake, according to Production Weekly.

Set in the middle of winter in Wawa, Ontario, Snow Cake is an engaging and original story which explores the odd friendship between a high-functioning autistic woman named Linda and Alan, a quiet, brooding man traumatized after being involved in a fatal car accident. Alan comes into Linda's life following a personal twist of fate.
Weer iets om naar uit te kijken....Alan...:wub:
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 27 april 2005, 16:54:56
Citaat
Rupert makes 'Hot 50' list
Beating out Orlando Bloom (#2), Usher (#41), and Jesse McCartney (#48), Rupert Grint (portraying Ron in the Potter films) has come in at fourth on ElleGirl Magazine's list of the "hottest 50 boys of summer":

We love this boy from 'Harry Potter'! He's our favorite redhead. His role as Ron Weasley is more captivating than Hagrid's enormous beard. We cannot wait for his appearance in November's 'Harry Potter and the Goblet of Fire
(http://news.bbc.co.uk/media/images/40188000/jpg/_40188387_pot_ronald.jpg)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 5 mei 2005, 01:57:14
Ai...het zijn grote pics, maar een aantal wil ik hier toch graag plaatsen...

Het Doolhof...de laatste proef...
(http://upload.talk2.nl/files/596338gof_maze.jpg)

Hermione op het Schoolbal...
(http://upload.talk2.nl/files/196258hermione_yuleball.jpg)

De Goblet...
(http://upload.talk2.nl/files/567413gobletoffire_ronharry.jpg)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 5 mei 2005, 02:00:01
Ik wil de film... <_<  <_<  <_<  <_<  NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 5 mei 2005, 02:07:15
Citaat
Ik wil de film... <_<  <_<  <_<  <_<  NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ze zijn klaar met filmen...nog even wachten tot 17 november.... B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 5 mei 2005, 02:08:25
veel te lang...  B)  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 5 mei 2005, 02:10:21
Citaat
veel te lang...  B)  B)
Juffertje Ongeduld.... :P  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 10 mei 2005, 10:41:33
Gisterenavond weer eens PoA gekeken....*zucht*..wetende dat GoF klaar is, begin ik nu ook errug ongeduldig te worden..... <_<  :huh:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 10 mei 2005, 13:07:14
Citaat
Gisterenavond weer eens PoA gekeken....*zucht*..wetende dat GoF klaar is, begin ik nu ook errug ongeduldig te worden..... <_<  :huh:
 :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

*deleet*
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Esther op 11 mei 2005, 06:36:37
Gaan we misschien met een groep van het forum naar deze film op 17 november?
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 11 mei 2005, 09:15:26
Lijkt me reuzegezellig...die datum staat zo wie zo al in mijn agenda vast.... B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Turbo op 11 mei 2005, 17:35:28
17 november is op donderdag...
Waar? Eindhoven... is niet aan te raden... dan kom je vast niet verder dan een restaurant... :rolleyes:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 11 mei 2005, 18:23:31
Citaat
17 november is op donderdag...
Waar? Eindhoven... is niet aan te raden... dan kom je vast niet verder dan een restaurant... :rolleyes:
hahahaha.. je hebt films en je hebt films  B)  B)

en GOF is zo'n film  :)  :)  :)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 11 mei 2005, 19:36:02
Hahaha, voor deze film sla ik zelfs het restaurant over.... B)  :P  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 13 mei 2005, 18:37:08
Citaat
HBP German release: October 1st
It was announced today that the German translation of Half-Blood Prince will be out on October 1st.

Wellicht dat de Nederlandse versie dan ook kan uitkomen??  :unsure:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 13 mei 2005, 18:54:04
ik vind van wel.... B)  B)

maar meen me te herinneren dat de data van de vertalingen wel redelijk bij elkaar liggen....
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 13 mei 2005, 19:15:54
De vorige 2 waren pas in november inhet nederlands verkrijgbaar...dat kan ik me nog herinneren, omdat ik er toen van baalde dat ik ze niet aan Menno kon geven met verjaardag (28 oktober), maar moest wachten tot Sinterklaas....
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 17 mei 2005, 23:37:31
(http://www4.mugglenet.com/i/gof/5-14/posterbook.jpg)

Cho Chang....
(http://www4.mugglenet.com/i//gof/5-13/katie_leung.jpg)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 17 mei 2005, 23:41:09
mooie poster.. mis alleen wat gezichten  B)  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 17 mei 2005, 23:42:47
Het is ook een posterBOEK!! De anderen staan natuurlijk erin.... ;) ...(onthouden voor 5 december...ken wel iemand die dat leuk vindt om te krijgen....)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 17 mei 2005, 23:45:44
staan de andere blz niet ergens online??  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 17 mei 2005, 23:48:08
Nope...anders verkopen ze niet zoveel boeken, hè?? :P  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 17 mei 2005, 23:50:17
Citaat
Nope...anders verkopen ze niet zoveel boeken, hè?? :P
ook weer waar...  B)  B)

maar ja een glimp van andere plaatjes zou de verkoop best kunnen stimuleren  :)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 17 mei 2005, 23:50:53
Dit moet al teaser genoeg zijn.... ;)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 17 mei 2005, 23:53:33
hahahaha.. goed weersta de neiging om hier verder op in te gaan  :mrgreen:
anders wordt het echt laat  :mrgreen:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 17 mei 2005, 23:55:41
Check het boek tegen die tijd maar in de winkels :P  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 18 mei 2005, 07:51:23
En wanneer komt dit posterboek uit????  B)  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 18 mei 2005, 09:35:42
Wanneer komt merchandise op de markt...??? Meestal tegen de tijd dat de film ook uitkomt, dacht je niet?? :P  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 18 mei 2005, 10:02:24
ik weet het niet....  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 18 mei 2005, 10:03:41
Dat blijkt... ;)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 6 juni 2005, 19:59:39
Bij 2Vandaag een flits gezien van Harry tijdens de drakenproef....*zucht*....
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 7 juni 2005, 10:15:10
Citaat
Bij 2Vandaag een flits gezien van Harry tijdens de drakenproef....*zucht*....
Eerst het boek, dan de film... Er gebeuren dus nog mooie dingen dit jaar..  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 7 juni 2005, 12:13:47
Citaat
... Er gebeuren dus nog mooie dingen dit jaar..  B)
Ja...bijna niet voor te stellen, hè?? :huh:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Marian op 7 juni 2005, 12:53:27
Harry Potter en de vuurbeker weer aan het lezen.
Keb het boek alweer bijna uit, jammer!

Daarna ga ik deel 5 nogmaals lezen, dan kan ik van de zomer zo aan deel 6 beginnen!!!!!!!!  ;)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 7 juni 2005, 14:35:52
Citaat
Citaat
... Er gebeuren dus nog mooie dingen dit jaar..  B)
Ja...bijna niet voor te stellen, hè?? :huh:
Nee..  <_<  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 8 juni 2005, 09:59:57
Echt 2005......  <_<  <_<  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 11 juni 2005, 21:31:17
Citaat
Piece on GOF and OOTP in Entertainment Weekly
This week's edition of Entertainment Weekly contained a brief article on the Goblet of Fire and Order of the Phoenix movies along with some quotes from director Mike Newell and actor Dan Radcliffe. Here's a snippet:

"I'm terribly pleased with the film," says director Mike Newell (Donnie Brasco) of Harry Potter and the Goblet of Fire, the fourth movie adapted from J.K. Rowling's series of novels, due Nov. 18. In two weeks, Newell will screen his work (minus completed special effects) for Warner Bros. brass for the first time. Nervous? "Of course!" he says. "This is a story where the kids [are] now teenagers. Is the audience ready for an older Harry Potter? They bought the book--I just hope we present a Harry Potter they want to see." Couldn't have set the stakes better ourselves.

Work has begun on the fifth film, Harry Potter and the Order of the Phoenix :thumbup: . British TV veteran David Yates will direct, and screenwriter Michael Goldenberg follows Steven Kloves. Harry is still good to go. "My enthusiasm has absolutely not gone down," says Daniel Radcliffe, 15, who wouldn't rule out doing a non-Potter film before starting part 5 in January. "But it would be a mistake to want to show you can do stuff other than Harry Potter so badly that you just rush into something.
"
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 12 juni 2005, 20:03:30
Citaat
Work has begun on the fifth film, Harry Potter and the Order of the Phoenix :thumbup:
 (w00t)  B)  :yes:

JOEPPIEE!!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 15 juni 2005, 11:18:27
Via DEZE SITE (http://www.harrypotter.com) kun je kijken naar de eerste trailer van de vierde film: Goblet of Fire.. Het wordt echt een zinderende film! Was ook wel een beetje te verwachten, aangezien juist dit verhaal zich zo bijzonder goed leent voor een filmscript..
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 15 juni 2005, 12:04:24
De trailer smaakt naar meer...véél meer.....*zucht*
Citaat
Gary Oldman has 'tiny part' in GOF
The actor who plays Sirius Black recently said the following in an interview with IGN: "I'll disappoint you because I'm just a tiny, tiny little part in the next one. I'm just embers in the fire. But if I do Harry Potter five, I'm featured in five. And, oh, they'll have to pay me big bucks for that. (He laughs)"

 
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 15 juni 2005, 17:34:15
Citaat
Dan Radcliffe to appear in new movie
Quite a few news sources have reported today that Daniel Radcliffe would play a part in a new movie right after the release of GOF. The movie, entitled December Boys, is based on a novel by Michael Noonan. This is the first movie Dan will have appeared in since he got the part of Harry Potter five years ago.

Variety has provided the following synopsis of the movie: "Radcliffe will play the oldest of four orphans competing for the affections of a childless couple keen to adopt a son. Late '60s-set drama unfolds at an isolated beach resort, where Radcliffe's 16-year-old character also has his first love affair."
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 2 juli 2005, 01:42:44
(http://i.mugglenet.com/gof/gofcoloringbook2.jpg)
(http://i.mugglenet.com/gof/gofcoloringbook1.jpg)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 3 augustus 2005, 19:05:13
Citaat
Via DEZE SITE (http://www.harrypotter.com) kun je kijken naar de eerste trailer van de vierde film: Goblet of Fire.. Het wordt echt een zinderende film! Was ook wel een beetje te verwachten, aangezien juist dit verhaal zich zo bijzonder goed leent voor een filmscript..
De trailer blijft mooi.. Hier nog een foto van een scene van de vuurbeker:

(http://harrypotter.warnerbros.com/hogwarts/dailyprophet/articles/img/HP4_Weasleys_0030_330.jpg)

Nu het niet echt zomer meer wil worden zou je haast wensen dat het al november was...  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 13 augustus 2005, 13:57:16
Nog heel veel dagen tot de film...... :(  :(  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 15 september 2005, 21:58:25
Nog ruim twee maanden... Vanaf wanneer gaan we aftellen?  :chuckles:

*MEGA VERHEUG*  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 21 september 2005, 21:18:57
:thumbup: MOOIE TRAILER!!! (http://raincloud.warnerbros.com/wbmovies/harrypotter/trailer_300.asx)  B)  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Turbo op 21 september 2005, 21:50:16
Citaat
:thumbup: MOOIE TRAILER!!! (http://raincloud.warnerbros.com/wbmovies/harrypotter/trailer_300.asx)  B)  B)
Wat was de datum ook alweer? 15 november? Dan is het nog 55 dagen...
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 21 september 2005, 23:00:55
18 november in UK, week later hier....
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 6 oktober 2005, 08:06:44
42 days
16 hours, 54 minutes, 27 seconds


jaja, er staat weer een countdown op de HP-site....al moet er voor ons nog een weekje bijgeteld worden.... <_<  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Esther op 7 oktober 2005, 06:57:35
Gingen we nu nog gezamenlijk?
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 7 oktober 2005, 09:21:07
Lijkt me wel erg leuk!!

41 days
15 hours, 39 minutes, 36 seconds
[/size](plus die week voor Nederland erbij...)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 7 oktober 2005, 23:37:56
Ik verheug me super!!  :thumbup:

Vanmiddag een vriendin ontmoet die erg thuis is in de filmwereld (nee, niet Sevein, al is die net zo thuis..) en we hebben al afgesproken dat we minimaal een keer samen gaan.. Harry Potter 3 heb ik 3 keer gezien in de bios..  :)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 25 oktober 2005, 23:04:11
23 days
1 hour, 57 minutes, 43 seconds
[/size](+ 7 dagen voor ons.....)

Maar de datum komt dichterbij!!! Gaan we nog met een groep doorgewinterde HPfans?? En wanneer dan?? Donderdag de 23e, gelijk?? Of de 24e?? Maar dan is Shark jarig, wel een leuk verjaardagspartijtje dan :P ....Ik kom ieg met 2 charmante begeleiders.... ;)


Edit:
Citaat
Goblet of Fire: 156 minutes long
Veritaserum has independently confirmed the fourth Harry Potter movie's running time as being 156 minutes and 25 seconds; this includes thirteen minutes of credits which are filled "with bits of humor".
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 25 oktober 2005, 23:26:16
Citaat
Gaan we nog met een groep doorgewinterde HPfans?? En wanneer dan?? Donderdag de 23e, gelijk?? Of de 24e?? Maar dan is Shark jarig, wel een leuk verjaardagspartijtje dan :P
Het mag best op mijn verjaardag, dan heb ik meteen een goede reden om verders geen mensen uit te nodigen die avond!  :P  :lol:

Ik heb ECHT een hekel aan mijn eigen verjaardag..  :huh:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 26 oktober 2005, 07:48:16
noteert 24 november....  B)  (ehm.. stationmanager... ik kan die dag niet uitzenden ;))
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 26 oktober 2005, 18:37:16
Citaat
(ehm.. stationmanager... ik kan die dag niet uitzenden ;))
Prima, dan zorg je dus voor vervanging!  B)  :P  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Esther op 1 november 2005, 09:48:31
Citaat
Citaat
(ehm.. stationmanager... ik kan die dag niet uitzenden ;))
Prima, dan zorg je dus voor vervanging!  B)  :P
laat gewoon een bandje lopen!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 1 november 2005, 19:13:19
16 days
4 hours, 47 minutes, 6 seconds
[/size](plus een week.... <_< )
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 1 november 2005, 19:16:40
Citaat
(plus een week.... <_< )
 :(  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 2 november 2005, 23:27:14
Is het nog niet zover?  :huh:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 3 november 2005, 07:08:26
14 days
16 hours, 52 minutes, 17 seconds
[/size]....Nog 3 weken, Shark....
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 3 november 2005, 07:27:33
zou je al kaartjes kunnen reserveren??  B)

de 24e ?? ;)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 3 november 2005, 11:19:26
Citaat
zou je al kaartjes kunnen reserveren??  B)

de 24e ?? ;)
Eurocinema Arnhem: Klikkerdeklik! (http://www.jtbioscopen.nl/html/overzicht.asp?mid=11150)

Rembrandt Arnhem: Klikkerdelklik! (http://www.minervabioscopen.nl/verwacht.html)

Ik weet ineens een heel leuk cadeau voor mij!  B)  (w00t)  :-$  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Witch op 5 november 2005, 11:26:40
Citaat
LONDON WORLD PREMIERE!
Harry Potter and the Goblet of Fire opens in U.S. theaters November 18, but you can see the World Premiere LIVE FROM LONDON on November 6, only on HarryPotter.com!
CHECK (http://harrypotter.warnerbros.com/) it out
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 5 november 2005, 18:57:54
Thanks Witch, super!  (w00t)

Die beelden bij "Yule ball" zien er veelbelovend uit.. Ik zie ondermeer Malfidus veranderen in een witte fred en Anderling daar verbolgen over zijn.. Ik ben blij dat dat soort anekdotes in de film voorkomen!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 12 november 2005, 08:45:52
5 days
15 hours, 14 minutes, 50 seconds
(en die stomme week extra bij ons.... :( )
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 12 november 2005, 15:10:35
Citaat
(en die stomme week extra bij ons.... :( )
 <_<  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 15 november 2005, 11:28:59
Wel...het uur U nadert....(countdown ligt er ff uit, dus kan hem niet kopiëren) maar voor de UK is het nog 2 dagen en een paar uur...voor ons nog 10 dagen en een paar uur....kaartjes zijn gereserveerd, wij zijn er klaar voor!! :thumbup:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 15 november 2005, 12:08:05
(w00t)  (w00t)  (w00t)  (w00t)  (w00t)

Ik ben er helemaal klaar voor!!!!!!

Alhoewel..

Hopelijk kan ik de film ook HOREN volgende week..  <_<  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Esther op 15 november 2005, 13:11:38
:huggie:  lieve shark, dan schrijven we toch naar snape met een uil om een gehoorspreuk!

Hoop dat het goed komt voor je!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 15 november 2005, 16:21:13
Weet je zeker dat Sneep daar de aangewezen persoon voor is?  :blink:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 15 november 2005, 16:28:17
Citaat
Weet je zeker dat Sneep daar de aangewezen persoon voor is?  :blink:
Snape mag te(n) alle(n) tijde(n) een oorspreuk op me uitvoeren  :-$  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Esther op 16 november 2005, 09:57:51
Mijn uil heeft dus geholpen :thumbup:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 16 november 2005, 17:32:06
Thanks Essie!  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: DVPlZvD op 17 november 2005, 14:54:33
ik ben geen HP fan ofzo, maar door (niet zo leuke <_< ) omstandigheden ben ik wel een beetje benieuwd naar die nieuwe film, dus als iemand de tijd zou willen nemen mij er iets over te vertellen zou ik het erg op prijs stellen :rolleyes:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 17 november 2005, 15:04:17
Hoi DVPlZvD, Welkom op ons forum!! :sm1:

Je kent het boek wel?? Wij zijn ook uiteraard benieuwd naar de film, schijnt een heel spektakel te zijn....uiteraard zul je een verslag hier kunnen lezen volgende week, of per pm, om spoilers te voorkomen voor hen die de film dan nog moeten zien....
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: DVPlZvD op 17 november 2005, 15:11:54
hmmmzzz.... eigenlijk ken ik het boek niet, ik heb alleen de eerste? film gezien :D
Maar op school wordt gezegd dat ik op Viktor lijk ofzo, dus iedereen noemt me nu Viktor <_<  
Na ff gegoogled te hebben kwam ik op dit forum. Dus of iemand mij iets over dit deel van HP kan vertellen :P

Ik heb trouwens een vriend die wel een superfan is en we gaan nog eens een HP (film)marathon houden, maar dat duurt nog wel ff (eerst nog een Matrix marathon en een Star Wars marathon houden, neej ik ben geen nerd hoor :D )

Dus noujah, ik weet niet echt zo veel van Harry Potter
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Witch op 17 november 2005, 18:43:54
Maandag zal ik bij de primaire zijn van de film, alleen zal ik hem niet zien. :S

Ik zit op een toneelschool en die doet ook aan producties enz. Deze school is benaderd door Warnerbros en gevraagd om mensen te leveren die in kostuums bij de ingang enz. te staan, als de BNers binnen komen.
Dus wij moeten klaar staan zowel voor als net na de film als iedereen weer naar buiten komt.

Vind het heeeeeeel erg leuk dat ik mee mag doen, maar vind het ook jammer dat we niet mee mogen kijken. Maar goed, vrijkaarten zijn ook goed natuurlijk. :mrgreen:


Ohh welkom op ons forum DVPlZvD!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 17 november 2005, 18:54:11
Citaat
Maandag zal ik bij de primaire zijn van de film, alleen zal ik hem niet zien. :S

Ik zit op een toneelschool en die doet ook aan producties enz. Deze school is benaderd door Warnerbros en gevraagd om mensen te leveren die in kostuums bij de ingang enz. te staan, als de BNers binnen komen.
Dus wij moeten klaar staan zowel voor als net na de film als iedereen weer naar buiten komt.

Vind het heeeeeeel erg leuk dat ik mee mag doen, maar vind het ook jammer dat we niet mee mogen kijken. Maar goed, vrijkaarten zijn ook goed natuurlijk. :mrgreen:


 
 :o  :o

 :thumbup:  :thumbup:  :thumbup:

Geweldig.... mag je wel foto's maken daar??
ALvast heel veel plezier  :)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: DVPlZvD op 17 november 2005, 19:57:39
Bedankt voor de verwelkoming lol

Hoezo eigenlijk heeft een BMW-site die diensten aanbiedt een forum over Harry Potter, hehe :blink:  :P

oh en dan nog iets, hoe oud zijn jullie zo ongeveer..... als ik vragen mag :D  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 17 november 2005, 20:03:41
Citaat
Maar op school wordt gezegd dat ik op Viktor lijk ofzo, dus iedereen noemt me nu Viktor <_<  
Na ff gegoogled te hebben kwam ik op dit forum. Dus of iemand mij iets over dit deel van HP kan vertellen :P

Dus noujah, ik weet niet echt zo veel van Harry Potter
Welcome DVPlZvD! Viktor Kruml is de speler die een andere toverschool vertegenwoordigt, ergens in Bulgarije.. Verder is hij Zoeker bij het Zwerkbalteam van Bulgarije!  B)

Hij doet mee aan het toverschooltoernooi op Zwijnstein als éen van de kampioenen, net als Harry Potter.. Er zijn 1000 galjoenen te verdienen! Wie het toernooi uiteindelijk zal winnen, zal ik nog ff niet verklappen..  :)

@ Witch: Gaaaffff!!!! Ik ben ERG benieuwd naar reacties!  :thumbup:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: DVPlZvD op 17 november 2005, 20:12:50
ok bedankt sharky
zoeker is toch die de gouden snaai moet pakken? en ik neem aan dat galjoenen geld vertegenwoordigen lol
sorry dat ik zoown noob ben hoor lol
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 17 november 2005, 20:17:24
Hoi DVPlZvD... welkom ook ...

Voor al je vragen over harry potter kun je uiteraard ook hier terecht, maar als je eens meteen antwoord wilt kan je deze site ook eens napluizen op alle links :)

klik hier voor harry potter pagina links (http://harrypotter.pagina.nl/)

succes ;)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: DVPlZvD op 17 november 2005, 20:20:48
wooooo dankjewel
hehe wel maf dat er een harry potter .pagina is :)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Witch op 17 november 2005, 22:14:41
Citaat
Citaat
Maandag zal ik bij de primaire zijn van de film, alleen zal ik hem niet zien. :S

Ik zit op een toneelschool en die doet ook aan producties enz. Deze school is benaderd door Warnerbros en gevraagd om mensen te leveren die in kostuums bij de ingang enz. te staan, als de BNers binnen komen.
Dus wij moeten klaar staan zowel voor als net na de film als iedereen weer naar buiten komt.

Vind het heeeeeeel erg leuk dat ik mee mag doen, maar vind het ook jammer dat we niet mee mogen kijken. Maar goed, vrijkaarten zijn ook goed natuurlijk. :mrgreen:


 
:o  :o

 :thumbup:  :thumbup:  :thumbup:

Geweldig.... mag je wel foto's maken daar??
ALvast heel veel plezier  :)
Wij moeten in pijen, dus zullen we wel van die Dementors zijn. We zijn iig niet te herkennen. En we moeten de gasten een beetje angst inboezemen. No problem with that! :ryan:  (w00t) Dus kan ik niet aankomen met een camera. hahaha

Als de BNers naar de film kijken, kunnen wij wat drinken en ff rusten. In principe moet er tussen 1 uur en 1½ uur gestaan worden, maar dat kan ik niet, dus zit ik op een zadelkruk die je onder de pij niet ziet.
TV zal aanwezig zijn, dus zal er 's avonds wel op verschillende zenders het een en ander van de primaire te volgen zijn.
 
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 17 november 2005, 22:23:31
Moet je eigenlijk iets aan je pij doen zodat we je kunnen herkennen, Witch!  (w00t)

Echt leuk dit!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 18 november 2005, 00:53:29
Citaat
Bedankt voor de verwelkoming lol

Hoezo eigenlijk heeft een BMW-site die diensten aanbiedt een forum over Harry Potter, hehe :blink:  :P

 
Het is niet alleen bijzonder dat een BMWsite een forum heeft, maar ook dat jij via zoeken op HP dan hier gekomen bent...aangezien Harry Potter niet de hoofdreden is van het bestaan van dit forum, maar Expeditie Robinson.....Als je in de zoekfunctie naar HP zoekt komen toch echt eerst de officiële HP-sites naar boven....Maar toevallig zijn hier wel een aantal grote Potterfans vertegenwoordigd... Wel, Shark heeft je al in het kort uitgelegd wie Viktor is, een Bulgaarse tovenaarsleerling, die gespierd van postuur is en grote favoriet bij de Bulgaarse Zwerkbalspelers....als fan kan ik je alleen maar adviseren de boeken te gaan lezen en de films te gaan kijken..... :)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 18 november 2005, 09:10:31
Stel je anders ff voor in het Wie Ben Ik-topic, DVPlZvD.. Bijvoorbeeld hoe je aan zo'n bijzondere nick komt?
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: dreamgirl op 18 november 2005, 10:01:43
Welkom DVPlZvD :sm1:

Citaat
DVPlZvD Geplaatst op 17/11/2005 - 19:57
oh en dan nog iets, hoe oud zijn jullie zo ongeveer..... als ik vragen mag


Hebben ze je niet geleerd dat je niet naar de leeftijd van een dame mag vragen  :whistle:  :ryan:  (w00t)  ;)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 18 november 2005, 10:08:27
:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Witch op 18 november 2005, 13:25:19
Citaat
Moet je eigenlijk iets aan je pij doen zodat we je kunnen herkennen, Witch!  (w00t)

Echt leuk dit!
Als je een paar wieltjes zoals van een bureaustoel onder de pij vandaan ziet komen, dan ben ik dat. :D
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 18 november 2005, 17:54:55
Ok, ik ga opletten of ik je herken!  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: DVPlZvD op 18 november 2005, 17:59:48
@Sushi; aangezien ze op school beweerden dat ik op die Viktor leek zocht ik dus op google naar een plaatje van hem, ik geloof dat de trefwoorden waren: harry potter viktor   maar weet het niet meer zeker, de eerste paar plaatjes deden het niet naar wens en toen kwam ik op deze pagina (ik geloof pagina 11 van deze topic) en zag ik een HP discussie in het Nederlands, dus heb ik me maar ff aangemeld :P
En ik heb dus de eerste film gezien en het eerste hoofdstuk van het eerste boek gelezen in het Kroatisch :P

Citaat
Hebben ze je niet geleerd dat je niet naar de leeftijd van een dame mag vragen
Ik vroeg het niet specifiek aan een dame, maar in het algemeen naar jullie leeftijd en daar zitten ook heren bij, dus dan mag het wel ;)

@Sharkey, je bedoelt de: Hallo!! Dit ben ik   -   topic?
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 18 november 2005, 19:03:19
Yep, dat topic bedoelde ik! Daarin lees je ook een hoop over de forummers die hier posten. We hebben overigens een zeer gemelleerd gezelschap, zowel dames als heren en alles wat daartussen zit..  :lol: variërend van 17 tot een jaartje of 45?

Enfin. toch wel grappig dat je door een bepaalde zoekopdracht van google op deze site terecht komt! Kijk, we zijn gewoon uniek!  :chuckles:

Inmiddels zijn er wel foto's van Kruml te bewonderen en ook van alle andere acteurs die in de nieuwe Potter-film meespelen: Klik hier maar eens! (http://www.harrypotter.com)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: dreamgirl op 19 november 2005, 18:57:48
Citaat
DVPlZvD Geplaatst op 18/11/2005 - 17:59 Ik vroeg het niet specifiek aan een dame, maar in het algemeen naar jullie leeftijd en daar zitten ook heren bij, dus dan mag het wel  ;)

Ook als dame voel ik me niet aangesproken  :mrgreen:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 19 november 2005, 19:00:42
Citaat
Citaat
DVPlZvD Geplaatst op 18/11/2005 - 17:59 Ik vroeg het niet specifiek aan een dame, maar in het algemeen naar jullie leeftijd en daar zitten ook heren bij, dus dan mag het wel  ;)

Ook als dame voel ik me niet aangesproken  :mrgreen:
 :rofl:  :rofl:

Ik verheug me om speciale redenen erg op mijn verjaardag...!!  B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: dreamgirl op 19 november 2005, 19:01:59
En mogen we die reden ook weten  :whistle:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 19 november 2005, 19:04:14
Citaat
En mogen we die reden ook weten  :whistle:
(http://www.somethingcools.com/poster/images/i_poster/hp-goblet-of-fire.jpg)

 B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: DVPlZvD op 19 november 2005, 19:05:54
Lol die wist ik zelfs *subliminal hint: Sharkey wil vrijkaartjes voor HP:GoF voor zijn verjaardag - subliminal hint* :P
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 19 november 2005, 19:09:55
Neu, het is allemaal al in kannen en kruiken!  :)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Esther op 20 november 2005, 14:50:17
Oppas is geregeld :thumbup:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 20 november 2005, 23:52:52
:thumbup: Helemaal top!!!
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 21 november 2005, 20:32:40
Net even gekeken naar sbs shownws.... met beelden van de premiere (rode loper) maar nog geen bekende pij gezien ;)
erg nwsgierig naar je verhalen Witch :)

Daarna beelden achter de schermen van de nwe film... ziet er geweldig uit en wat een geweldige Voldemort..... :wub:
([size=8]wat heb ik toch met de duistere figuren van de Potter saga  :rolleyes: )

[/size]

(http://www.celebrities.pl/ralph_fiennes/ralph2.jpg)

o ja straks na hart van nederland in shownws nog meer beelden van de premiere :)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 21 november 2005, 21:10:37
Toevallig vanmiddag nog met collega's er over gehad...dat ik bang was, ná deze film, ook een zwak voor Voldemort te krijgen, vanwege de geweldige casting....  :lol: (en erg leuk...een mede-Alanfan ontdekt tussen de nieuwe aanvoer van collega's..... B) )
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Witch op 22 november 2005, 12:30:12
Het was echt super!
We waren met 33 man, maar Warnerbros had maar 30 lantarens.
Samen met nog een vrouw, werden we in de hal van café De Koning op het Rembrandsplein gezet waarvan de BNers vertrokken.
Wij waren de enige die de vertekende BNers de stuipen op het lijf mochten jagen. We hebben heel was vrouwen laten schrikken, geweldig! hahaha Die andere moesten stok stijf blijven staan. Zij vormde een haag met hun lantarentjes, vanaf het Rembrandplein naar bioscoop theater Tuschinsky
Er liepen wel wat stress kipjes rond van de organisatie, maar dat mocht de pret niet drukken.
Als er weer zo iets is, en het gaat, zal ik zeker weer mee willen doen.
Wij zelf mochten geen foto's maken, maar die zijn er wel gemaakt, dus als ik ze krijg, zal ik hier wat plaatsen.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 22 november 2005, 13:18:54
En welke bn'ers heb jij de stuipen op het lijf gejaagd Witch??  :mrgreen:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Witch op 22 november 2005, 16:08:36
Ik ben niet zo goed in namen, maar Koert Jan wilde dat we hem nog een keer lieten schrikken, maar daar reageerde wij niet op. Toen kwam er een fotograaf en die vroeg of hij hun op de plaat moch zetten. Toen de foto was genomen, dacht hij dat wij niet meer zouden reageren, maar dat deden we natuurlijk wel. Hij was net een klein kind dat een cadeautje kreeg. hahahaha was wel grappig.

Verder heb ik herkend;  Milika Peterzon, Serge-Henri Valcke, Marian Mudder en meneer Harmse uit GTST

Een heleboel mensen kwamen mij niet eens bekend voor.

Als je naar deze pagina van de Telegraaf gaat en op het fototje van Eric de Zwart klikt, zie je in het begin (na reclame spot) een heel klein stukje van ons.

Klik op Eric de Zwart (http://www.telegraaf.nl/televideo/)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 22 november 2005, 19:56:44
Erg leuk, Witch!! Jammer dat je de film niet zelf kon kijken, maar kan me voorstellen dat het sfeertje ook al erg super was.....
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 22 november 2005, 22:26:08
Wel, ter voorbereiding op de nieuwe film, ga ik nu deel 3 nog maar eens bekijken... B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 23 november 2005, 10:00:57
Citaat
Wel, ter voorbereiding op de nieuwe film, ga ik nu deel 3 nog maar eens bekijken... B)
Hey goed idee!!  B)

*schrijft idee op voor vanavond*  :thumbup:

@ Witch: Gaaf filmpje! B) Maar idd jammer dat je de film niet kon zien..

*zingmode aan* tomorrow tomorrow i love ya tomorrow *zingmode uit*  (w00t)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 23 november 2005, 20:42:00
Nog 24 uur..... B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 23 november 2005, 20:51:05
yep....  :)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 23 november 2005, 20:51:23
Citaat
Citaat
Wel, ter voorbereiding op de nieuwe film, ga ik nu deel 3 nog maar eens bekijken... B)
Hey goed idee!!  B)

*schrijft idee op voor vanavond*  :thumbup:
 <_<  <_<  <_< Grmmbllrrgg ... Op mijn eigen oudjaar nota bene..  :angry:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: dreamgirl op 24 november 2005, 09:14:18
Oudste zoon is gisterenavond met vriendin naar de film geweest...en die vond het boek mooier  :o
Wetende dat hij geen boekenlezer is...dat duurt hem te lang allemaal  :rolleyes: ben ik beniuwd wat jullie van deze film vinden  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Witch op 24 november 2005, 09:36:36
Ze hebben heel veel dingen weg gelaten heb ik begrepen. Er zit zoveel actie in dit verhaal, dat ze zich daar op hebben geconcentreerd.

Ik ben heel benieuwd. Ik ga volgende week pas.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 24 november 2005, 10:29:45
Net als in de andere films, zullen ze veel dingen hebben weggelaten....het begin bij de Duffelingen schijnt er al niet in te zitten....de vorige keer was ik ook licht teleurgesteld bij het eerste keer zien van de film, maar je moet de films eigenlijk niet bekijken met het boek in je achterhoofd....(net als de meeste verfilmingen van boeken....) Enfin, we zullen het vanavond zien....(en ik mag er zaterdag weer naar toe.... :D )
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 24 november 2005, 12:38:20
Ik heb juist deze keer niet het boek overgelezen, maar ik heb wel de 3 voorgaande films allemaal nog ff overgekeken (vandaar dat ik mezelf ook versliep vanochtend  :P ) .. En ik laat het lekker op me af komen :)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Dave op 24 november 2005, 21:30:53
En hoe was de film? :D  :jntijd:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 25 november 2005, 01:43:38
Eerste indruk....over het algemeen goed gefilmd...een aantal scènes miste ik, anderen waren te weinig uitgediept, maar dit deel heeft nu eenmaal voldoende verhaallijnen voor 2 films ;) , Snapes rol was véééél te minimaal <_< ... ik moet nog eea laten bezinken en als ik hem zaterdag voor de 2e keer gezien heb, zal ik er een beter oordeel over kunnen vormen...hij viel ieg niet tegen......
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 25 november 2005, 01:50:43
teveel naar de film gekeken met het boek in achterhoofd met als gevolg dat je idd scenes mist... uitspraken die in het boek belangrijk lijken, maar in de film niet terug komen...
maar er zaten briljante scenes tussen... en het minimaal zijn van de rol van Snape....  :(  ik ben geneigd dat nu als een veeg teken op te vatten.....  :unsure:  :huh:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 25 november 2005, 09:39:26
Ik ben vol lof over het vierde deel van Harry Potter. De humor was eindelijk in de film, maar de spanning was tegelijkertijd niet minder! Een aantal scenes met name waren echt briljant. Zelf vind ik de rol van Sneep precies goed zo. Het gaat ten slotte om Potter en niet om Sneep!  :P Voldemort was ook erg goed gespeeld, al miste ik juist in het laatste gedeelte van de films wel wat dingen. Dat wormstaart stil blijft staan kijken bijvoorbeeld vind ik echt superslecht. Zou jij gewoon een beetje gezellig naar je nieuw herrezen baas staan kijken als net je hand is afgehakt?  :huh: Verder vond ik de broertjes Wemel echt HEEL erg goed! Ik heb genoten en volgende week ga ik weer!  (w00t)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 25 november 2005, 09:55:18
Citaat
Zelf vind ik de rol van Sneep precies goed zo.
welnee...  B)  :mrgreen:

de broertjes wemel zijn super idd  :thumbup:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Witch op 25 november 2005, 16:02:10
Ik vond nog een foto op het internet van de primaire.
Helaas staan de initialen van de fotograaf er doorheen.
Hij vraagt 15 euro voor een 13/18 cm. en 25 euro voor een 20/30. Belachelijk!
Dus dan maar ff zo.

(http://upload.talk2.nl/files/52433937644.jpg)
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 25 november 2005, 21:37:00
Wat belachelijk duur Witch!!! Probeert die man er een slaatje uit te slaan??? :o  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 25 november 2005, 22:17:38
Volgens mij word ik steeds linkser.. Ik ben steeds meer tegen commercie..  <_<  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Witch op 26 november 2005, 16:48:03
Het is belachelijk natuurlijk.
Maar morgen ga ik eindelijk naar HP, ben erg benieuwd.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 27 november 2005, 00:45:59
Ben ook erg benieuwd hoe jouw oordeel is, Witch...
Ik heb hem helaas vanavond niet kunnen zien, door omstandigheden, maar de 2 oudsten + 2 vrienden van hen zijn geweest en die waren enthousiast, al misten nze ook bepaalde feiten....
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Witch op 28 november 2005, 09:05:39
Geweldige film!  :thumbup:
Omdat er heel veel actie momenten in dit verhaal zitten, zijn er veel dingen weg gelaten. Ik miste Winky, het vriendinnetje van Doby. Mijn Katten heten zo, dus had haar graag gezien.

Rupert Grint of te wel Ron Weasley is weer geweldig. Ik moet altijd zo om zijn uitdrukkingen lachen.
Een deel is onderwater gefilmd en ik kreeg het er Spaans benauwd van.
Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik de effecten geweldig vond en dat ik hem zeker nog een keer in de bioscoop ga zien.
 
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 28 november 2005, 12:06:14
Ja, hij is super gefilmd...de intro ging wel heel erg snel, vond ik en ik had Winky ook graag gezien, maar helaas :(  Die onderwateropnamen zijn prachtig en de kerkhofscène vond ik ook erg goed gedaan...
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sevein op 29 november 2005, 01:53:04
Weer een keer gezien vanavond....
 ik ga steeds meer dingetjes missen en de scenes die er wel in zitten steeds beter vinden... kortom ambivalent gevoel inmiddels over de film... B)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Esther op 29 november 2005, 14:48:40
ik moet hem nog gaan zien.
Gaan we even proberen te regelen wanneer dat kan.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 1 december 2005, 23:58:10
Citaat
Vierde Harry Potter-film breekt bezoekersrecord
01 december 2005, 19:42:32

AMSTERDAM (ANP) - De film Harry Potter en de vuurbeker heeft in de eerste week meer mensen naar de bioscoop getrokken dan de voorgaande drie films. Tot nu toe hebben 372.906 mensen de film gezien, aldus distributeur Warner Bros donderdag.

In de vierde verfilming van de boekenreeks van J.K. Rowling wordt Harry (Daniel Radcliffe) uitverkoren om deel te nemen aan het prestigieuze Toverschooltoernooi.

In de internationale competitie moet de tovenaarsleerling zijn talent meten met oudere en meer ervaren studenten van zijn school Zweinstein en twee andere Europese toverscholen. Intussen zorgen de aanhangers van Harry's aartsvijand Voldemort voor een golf van terreur.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: djSharkeY op 2 december 2005, 12:13:19
Niet echt verrassend, wel leuk om te lezen!

Ik ben nog ff aan het bedenken of ik volgende week ga voor een derde bezoek!  ;)  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Sushi op 12 februari 2006, 21:50:59
Citaat
Maandag 6 februari gaan de opnames van de vijfde Harry Potterfilm van start, 'Harry Potter and the Order of the Phoenix'. De Britse actrice Imelda Staunton ('Vera Drake') is gecast als Dolores Umbridge (Dorothea Omber), die toverschool Hogwarts (Zweinstein) naar haar eigen hand wil zetten.

Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson zullen opnieuw de rollen van Harry, Ron en Hermione op zich nemen. Nieuwkomer Evanna Lynch wist meer dan 15000 meisjes te verslaan tijdens de open audities voor de rol van Luna Lovegood (Loena Leeflang).

De première van 'Harry Potter and the Order of the Phoenix' staat vooralsnog gepland voor de zomer van 2007.
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Witch op 13 maart 2006, 14:56:46
Lekker op tijd, maar lees het nu pas.
Geeft me nog ff de tijd om het boek nog een keer te lezen.
Ik kan me herinneren, dat ik het niet zo'n goed deel vond.
Misschien dat ik het een 2e keer wel beter vind.

Als ik het goed heb begrepen, komt HP 4 op 4 april uit op DVD.  :thumbup:  
Titel: Harry Potter:PoA,GoF & OotP...
Bericht door: Esther op 19 maart 2006, 13:32:08
Citaat
Lekker op tijd, maar lees het nu pas.
Geeft me nog ff de tijd om het boek nog een keer te lezen.
Ik kan me herinneren, dat ik het niet zo'n goed deel vond.
Misschien dat ik het een 2e keer wel beter vind.

Als ik het goed heb begrepen, komt HP 4 op 4 april uit op DVD.  :thumbup:
hee, en ik ben op 21 april jarig!!!
Cadeautip!